Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El Club dels Tarraconins celebra el seu tercer aniversari agermanant-se amb la família Super 3

El Club dels Tarraconins celebra el seu tercer aniversari agermanant-se amb la família Super 3

El Club dels Tarraconins celebra el seu tercer aniversari agermanant-se amb la família Super 3

El dia de l’aniversari del Club també hi haurà un concert del grup Macedònia
El Club dels Tarraconins celebra el seu tercer aniversari agermanant-se amb la família Super 3 Cartell de la festa del III aniversari del Club dels Tarraconins
28/04/2011

La festa del tercer aniversari del Club dels Tarraconins se celebra el proper diumenge 8 de maig, d’11 a 19 hores, a l’avinguda Vidal i Barraquer (davant la Tabacalera) amb un gran espectacle central i 22 espais amb diferents jocs i tallers, el doble que l’any passat. Una de les novetats d’enguany és que la festa s’allarga matí i tarda.

Per celebrar aquest tercer aniversari, el Club dels Tarraconins s’agermana amb el Club Super3, el club infantil més gran del món que enguany celebra el seu vintè aniversari i que compta amb més d’un milió de socis. A la tarda, l’espectacle continuarà amb l’altre plat fort del dia: el concert del grup Macedònia.

Enguany i com a eix vertebrador de la festa, els tarraconins ensenyem Tarragona als nens de tot el món. Abans de venir a la festa, caldrà que els socis ajudin la Nineta i l’Ivori a fer-ho tot escrivint missatges sobre com és la nostra ciutat d’especial, a través del web www.tarraconins.cat. El dia de l’aniversari del Club, i amb l’ajuda de tots els tarraconins i tarraconines allí presents, llançarem aquests missatges que volaran pel cel d’arreu dels continents dins de milers de globus. Aquest llançament, juntament amb l’agermanament del Club Super3 es farà a partir de les 12 hores. També serà el moment del pastís, un pastís emblemàtic que necessitarà de tots els seus socis per bufar les tres espelmes d’aniversari.

Per facilitar el desplaçament dels tarraconins cap al lloc de la festa, aquell dia tots els socis podran pujar gratuïtament als autobusos de l’EMT, ensenyant el seu carnet del Club. Les línies recomanades per arribar-hi són: la línia 2, Bastos; les línies 1, 6, 8, 9 i 54, Pere Martell i les línies 3, 7, 30, 54 i 97, Parc. La consellera de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, ha destacat que “la festa dels Tarraconins durarà tot el dia i que el club segueix creixent pel que fa al número de socis”. El tercer aniversari del Club dels Tarraconins segueix promovent la il·lusió entre els més petits cap a la seva ciutat i compartint amb els socis i les seves famílies tres anys d’activitats i aventures en l’acte més massiu que organitza el Club durant l’any. A la festa del segon aniversari, als jardins del Camp de Mart, van assistir-hi més de 5.000 persones. Els protagonistes del tercer aniversari del Club, el proper 8 de maig, seran els 8.951 socis i sòcies que actualment formen el Club dels Tarraconins.

Per a més informació:

 

Segells de reconeixement d’administració oberta