Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El Club dels Tarraconins i la Via T signen un conveni de col·laboració

El Club dels Tarraconins i la Via T signen un conveni de col·laboració

El Club dels Tarraconins i la Via T signen un conveni de col·laboració

Els socis gaudiran de descomptes, regals i altres avantatges als comerços membres de l'associació
El Club dels Tarraconins i la Via T signen un conveni de col·laboració Joan Blàzquez i Begoña Floria durant la signatura del conveni. Foto: Jaume Omella
14/04/2011

Aquest dijous la tinenta d’alcalde de Comunicació i Participació, Begoña Floria i el president de l’Associació de Comerciants de la Via T, Joan Blàzquez, han signat un conveni de col·laboració.

El conveni permetrà oferir als nens i nenes del Club dels Tarraconins descomptes, regals o altres avantatges als comerços de la Via T i aquests es convertiran en punts de distribució de les promocions i materials que edita el club.

Begoña Floría ha manifestat que “el conveni és una formalització de la bona acollida que ha tingut el Club dels Tarraconins amb la Via T. A més, és una manera d’avançar conjuntament i que els nens i nenes coneguin i valorin el comerç de Tarragona, en particular el tradicional i històric” .

Per la seva banda, Joan Blazquez ha manifestat que “tots hi sortim guanyant, ajudant-nos els uns als altres, comercialment convé a la ciutat i, en definitiva, ho fem per Tarragona”

Segells de reconeixement d’administració oberta