Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El Club dels Tarraconins repartirà més de 2.000 joguines i llibres

El Club dels Tarraconins repartirà més de 2.000 joguines i llibres

El Club dels Tarraconins repartirà més de 2.000 joguines i llibres

S’han recollit amb el Camió de la Il·lusió i es portaran als centres cívics, llars municipals, hospitals, CAPs i centres de menors
24/01/2011

Durant les vacances de Nadal, el Camió de la Il·lusió ha recollit més de 2.000 joguines i llibres que, properament, començarà a repartir a les ludoteques dels centres cívics, llars d’infants municipals, sales pediàtriques dels hospitals i CAPs i centres de menors.

El Camió de la Il·lusió va fer ruta itinerant, del 20 de desembre al 9 de gener, a la Rambla Nova, a la plaça de Cuba de Sant Pere i Sant Pau i a la plaça del Tarragonès, a Torreforta, per tal que fos més accessible a tothom que hi volgués col·laborar.

En total, 802 persones han participat de la iniciativa aportant llibres i joguines en bon estat a les quals s’han afegit entitats com Creu Roja, el Servei de Política Lingüística de l’Ajuntament de Tarragona, l’Escola Molí de Vent de Torredembarra i CaixaForum Tarragona.

Aquesta campanya se suma a la recollida de llibres que ja va fer el Club durant el Nadal del 2009 i que van servir per impulsar el projecte dels Punts de Lectura dels Tarraconins, a les sales pediàtriques dels hospitals i CAPs de la ciutat. El projecte va arrencar el passat mes d’octubre.

Properament, el Camió de la Il·lusió començarà a repartir totes les joguines i llibres recollits als següents llocs: centres cívics de la ciutat, llars d’infants municipals, sales pediàtriques dels hospitals i CAPs, Ciber@ula de Joan XXIII, centres oberts de la Part Alta, Part Baixa i Càritas, centre d’acollida La Mercè, Casa Sant Josep, CRAE Voramar, centre d’acollida Santa Tecla i Casal l’Amic, entre d’altres.

Aquesta campanya ha estat impulsada pel Club dels Tarraconins, amb la col·laboració de Fomento de Construcciones i Contratas (FCC), amb l’objectiu de fomentar valors com el de compartir, el de la solidaritat, la participació i la convivència entre els 8.657 socis que ja té el Club.

Segells de reconeixement d’administració oberta