Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El Dia d'Internet se celebrarà amb la confecció d'un llibre electrònic

El Dia d'Internet se celebrarà amb la confecció d'un llibre electrònic

El Dia d'Internet se celebrarà amb la confecció d'un llibre electrònic

“Tarragona al món” es publicarà amb la col·laboració de la ciutadania
El Dia d'Internet se celebrarà amb la confecció d'un llibre electrònic Maite Martorell, coordinadora dels serveis de Telecentres (esq.), acompanyant a la tinent d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floría. Foto: Jaume Omella
26/04/2011

Amb motiu del Dia Internacional d’Internet, l’Ajuntament de Tarragona publicarà un llibre electrònic amb les aportacions de tots els ciutadans i ciutadanes que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa anomenada “Tarragona al món”. Això, amb les curiositats del nostre passat i del nostre present que en ajudin a entendre i valorar la presència de la nostra ciutat.

Begoña Floria, tinenta d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació ha declarat: “Les aportacions rebudes serviran per ampliar els continguts de la Tarracowiki,  que ja compta amb 830 entrades”. També ha afegit: “des que es van fundar els telecentres hi han passat 9.700 usuaris i 3.800 alumnes”.

Hi ha moltes curiositats que poden nodrir els continguts de “Tarragona al món”. Algunes de les quals ja s’han rebu,t com és el cas de la pel·lícula de culte L’espoir que va ser rodada, en part, a Tarragona (placeta de Sant Joan) en el decurs de la guerra civil per André Malraux.

Hi poden participar tots els tarragonins i les tarragonines, però també qualsevol persona de fora de Tarragona. S’han d’enviar imatges o textos, d’anècdotes o curiositat de Tarragona trobades a la xarxa.

Es pot participar a través de la pàgina Facebook “Tarragona al món”, enviant un correu electrònic a telecentres@tarragona.cat, o a través d’atenció personalitzada, de 9 a 14 h, a la seu de Telecentres (plaça Imperial Tàrraco, 1) o al 977 296 100 (extensió 6716). Des que es va obrir aquesta pàgina de Facebook ja s’hi ha afegit 625 membres.

Els articles hauran de ser, com a màxim, d’una pàgina A4. Si s’obtenen referències d’Internet hauran d’anar acompanyades de l’adreça web. Les aportacions poden anar acompanyades d’imatges o fotografies que les il·lustrin. L’Ajuntament publicarà el seu primer llibre electrònic, Tarragona al món, que es presentarà al web de l’Ajuntament, www.tarragona.cat, el dimarts 17 de maig, amb motiu de la celebració del Dia Internacional d’Internet.

Segells de reconeixement d’administració oberta