Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El gelat solidari dels Tarraconins recapta 500€ per a la Casa dels Xuklis, de l'AFANOC

El gelat solidari dels Tarraconins recapta 500€ per a la Casa dels Xuklis, de l'AFANOC

El gelat solidari dels Tarraconins recapta 500€ per a la Casa dels Xuklis, de l'AFANOC

Aquests diners es van recollir el dia de la festa del III Aniversari del Club, el passat 8 de maig
El gelat solidari dels Tarraconins recapta 500€ per a la Casa dels Xuklis, de l'AFANOC Un moment de la festa del III Aniversari del Club
01/06/2011

Per segon any consecutiu, la recaptació feta amb la venda de Gelats dels Tarraconins a la festa del III Aniversari es destinarà a un projecte solidari. Enguany, es farà una aportació de 500 € al projecte de La Casa dels Xuklis, de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

El dia de l’aniversari del Club, el passat 8 de maig, es van vendre un total de 1.000 gelats al preu d’1 € cada gelat. De cadascun d’aquests gelats solidaris, 0.50 € és la quantitat que s’ha destinat al projecte de la casa per als nens amb càncer i els seus familiars. Un any més, ha estat Gabri Olivier qui ha dissenyat i elaborat el Gelat dels Tarraconins d’aquesta temporada. Es tracta d’un gelat artesà amb gust de natilles de xocolata amb galeta creat especialment per al Club i tots els seus socis i que, enguany és apte per a nens i nenes celíacs.

Aquells que no van poder tastar el gelat el dia de la festa el podran trobar durant tot l’estiu a les gelateries Gabri Olivier de Tarragona, a la Rambla Nova i al carrer Méndez Nuñez. A més, els que ensenyin el carnet de socis del Club dels Tarraconins, podran gaudir del gelat amb més d'un 40% de descompte; per 1.50 €.

El projecte de La Casa dels Xuklis

La Casa dels Xuklis de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC és una casa que s’ha construït a Barcelona (a la zona de la Vall d’Hebron) per acollir a nens malalts de càncer, i a les seves famílies, que es veuen obligats a desplaçar-se d’altres punts d’Espanya a la ciutat comtal per rebre tractament.

Es calcula que més del 50% dels nens malalts de càncer de l’estat espanyol vénen a Catalunya a rebre el seu tractament. La casa, que és un projecte de l’AFANOC, ha estat creada per esdevenir una autèntica llar.

La recaptació del Gelat dels Tarraconins a la III festa d’Aniversari del Club ha servit per seguir fomentant valors com els de la solidaritat i la implicació amb la societat dels més de 9.050 socis que ja formen part del Club dels Tarraconins

 

Segells de reconeixement d’administració oberta