Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El grup Yvori de Tarragona serà l’encarregat de tancar el cicle Open del programa Cultura de Carrer

El grup Yvori de Tarragona serà l’encarregat de tancar el cicle Open del programa Cultura de Carrer

El grup Yvori de Tarragona serà l’encarregat de tancar el cicle Open del programa Cultura de Carrer

Més de 1.200 persones han passat per aquest cicle, pensat com un espai d'exhibició per a diferents grups de la ciutat
10/08/2011

El grup tarragoní Yvori serà aquest dimecres 10 d’agost l’encarregat de tancar el cicle Open a l’espai Jove la Palmera a les 22 h. Es podrà veure en directe la presentació d’aquest grup de joves de 16 anys que tenen un repertori propi de cançons cantades en anglès, inspirades en les músiques de fa uns anys com el rock dur o el moviment grunge.

El cicle Open, dins de la programació del Cultura de Carrer, ha estat l’espai d’exhibició i d’intercanvi entre diferents grups de la ciutat. En total han sigut set actes que s’han realitzat en aquest nou espai juvenil i cultural, en diferents disciplines artístiques: música, dansa, màgia, recitals... i que han comptat amb la col·laboració i la implicació directa dels col·lectius juvenils que han volgut donar-se a conèixer a través d’aquest cicle. Més de 1.200 persones han passat pel cicle Open, programat els dimarts i dimecres de juliol i agost.
   

Segells de reconeixement d’administració oberta