Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El Palau acull el Curs Europeu de Neuroradiologia Diagnòstica i Intervencionista

El Palau acull el Curs Europeu de Neuroradiologia Diagnòstica i Intervencionista

El Palau acull el Curs Europeu de Neuroradiologia Diagnòstica i Intervencionista

Hi participen 230 professionals que provenen d’Europa, Amèrica i el continent asiàtic
El Palau acull el Curs Europeu de Neuroradiologia Diagnòstica i Intervencionista Imatge de la primera ponència celebrada aquest divendres
28/10/2011

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull a partir d’avui i fins el dia 1 de novembre, la tercera sessió de l’ 11è Cicle del Curs Europeu de Neuroradiologia amb una participació de 230 professionals provinents majoritàriament de països europeus però també d’Amèrica i del Continent Asiàtic.

Aquest curs està englobat dins de l'Escola Europea de Neuroradiologia i està considerat el millor a nivell europeu en aquesta disciplina mèdica. La direcció va a càrrec del Dr. Alex Rovira i el Dr. Massimo Gallucci i està enfocat principalment a professionals en neuroradiologia. Entre els seus objectius destaquen impartir conferències d’elevat contingut didàctic, oferint  informació difícil d’obtenir en altres cursos o en llibres de text de neuroradiologia general; realitzar tallers de treball amb un alt nivell d’interacció; oferir les bases teòriques per a la pràctica clínica en neuroradiologia diagnòstica i intervencionista; i finalment afavorir les relacions humanes i professionals entre els joves neuroradiòlegs europeus.

El programa científic va a càrrec d’especialistes europeus i nord-americans de gran prestigi i es basa en la patologia cerebrovascular.

L'activitat congressual d'El Palau genera un impacte econòmic a la nostra ciutat que varia segons el nombre d'assistents i la durada de l'esdeveniment. En aquest cas, la despesa que realitzaran els 230 assistents en  hotels, comerços, restaurants i espais d'oci suposarà més de 190.000 euros. 

Aquest és el quart any consecutiu que el Curs Europeu de Neuroradiologia se celebra a la nostra ciutat. Els més de 400 assistents que han participat en les edicions prèvies han manifestat el seu elevat grau de satisfacció, no només per l’alta qualitat científica sinó també per les excel·lències de Tarragona com a seu d’aquest esdeveniment. La modernitat del Palau de Congressos de Tarragona, la seva  gran capacitat tècnica i una distribució d’espais que s’adequa perfectament a les necessitats del curs, les pròpies característiques de la Ciutat de Tarragona, entre les quals destaquen els seus atractius turístics i gastronòmics, i especialment la seva gran capacitat acollidora, afavoreix la relació entre tots els participants.

Segells de reconeixement d’administració oberta