Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El Parc de Nadal obre un any més les seves portes als més petits

El Parc de Nadal obre un any més les seves portes als més petits

El Parc de Nadal obre un any més les seves portes als més petits

Es farà al Recinte Firal del palau de Congressos del 26 de desembre al 3 de gener
El Parc de Nadal obre un any més les seves portes als més petits Cartell del Parc de Nadal 2011
19/12/2011

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha presentat aquest dilluns en roda de premsa el programa d’activitats del Parc Infantil de Nadal d’enguany,que tindrà lloc del 26 de desembre al 3 de gener en horari d’11 a 14 h i de 17 a les 20 h. El dia 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí el Parc estarà tancat.
En total hi haurà 33 tallers, dels quals 21 són nous respecte a edicions anteriors.
El tinent d’alcalde, Javier Villamayor, ha afirmat que “enguany el Club dels Tarraconins ha estat l’encarregat d’organitzar el Parc de Nadal perquè ambdós coincideixen en la filosofia de treball: l’aposta pels valors cívics i educatius. El Club compta amb una xarxa de col•laboradors públics i privats que s’han unit en la creació del Parc”. En aquest sentit, el tinent d’alcalde ha subratllat que “el Parc Infantil ha estat possible gràcies a la suma d’esforços de les més de 40 entitats i empreses que han estat clau per a fer-ho possible, doncs l’aportació municipal s’ha reduït en un 75% respecte el 2010”.
També ha destacat que enguany el Parc s’ha concebut com un espai per gaudir en família i s’ha potenciat el caràcter nadalenc amb diverses activitats
 

Segells de reconeixement d’administració oberta