Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Els dies 19 i 20 d'abril, jornades de portes obertes al Casal Jove Kesse

Els dies 19 i 20 d'abril, jornades de portes obertes al Casal Jove Kesse

Els dies 19 i 20 d'abril, jornades de portes obertes al Casal Jove Kesse

L'equipament del Servei Municipal de Joventut i Cooperació començarà a funcionar el 27 d'abril
Els dies 19 i 20 d'abril, jornades de portes obertes al Casal Jove Kesse La consellera de Joventut, Sandra Coloma (esquerre), i els tècnics del Servei Municipal de Joventut i Cooperació
12/04/2011

La consellera de Joventut i Cooperació, Sandra Coloma, ha visitat aquest dimarts el Casal Jove ubicat al carrer Sant Antoni Maria Claret 12-14, un dels edificis de l’antiga Facultat de Lletres. El Casal té quatre plantes i servirà per dur a terme les activitats que s’organitzin pel Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament i per les entitats i col·lectius juvenils de la ciutat. Està concebut com un espai participatiu i de trobada per a joves entre 12 i 34 anys. L’equipament té 800 m2 i una capacitat d’ús simultània de 500 persones.

El projecte s’ha dissenyat gràcies a les aportacions de més de 7.000 joves de la ciutat atès que s’ha fet una important tasca de consulta amb alumnes de secundària i estudis superiors dels centres públics i concertats de la ciutat, a més de treballadors dels Plans Extraordinaris d’Ocupació Local.

Coloma, ha anunciat que “el dimarts i dimecres de la setmana vinent, dies 19 i 20 d’abril, hi haurà jornada de portes obertes de 6 a 8 del vespre perquè els joves puguin conèixer Casal i el dia 27 d’abril ja començarà a funcionar”.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta