Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Els tarraconins i la Nineta s'estrenen fent química

Els tarraconins i la Nineta s'estrenen fent química

Els tarraconins i la Nineta s'estrenen fent química

El nou espectacle de titelles del Club dels Tarraconins se suma a la celebració de la setmana de la ciencia
11/11/2011

El Club dels Tarraconins estrena un nou espectacle de titelles on la Nineta, l’Ivori, el Juli i el Wanda seran els protagonistes del laboratori d’un químic esbojarrat. En aquesta nova aventura, els tarraconins no només veuran experiments sinó que també viuran històries d’amor que aniran sorgint entre els seus personatges.

L’estrena del nou espectacle, que porta per nom Química amb la Nineta, es podrà veure aquest dissabte 12 de novembre, a l’Auditori de CaixaForum Tarragona. Hi haurà dos passis: un a les 17 h i l’altre a les 18.30 h. L’accés al recinte serà lliure, sempre condicionat a l'aforament de l'espai.

Aquest nou espectacle de titelles del Club se suma a la celebració de la Setmana de la Ciència que té lloc durant aquest mes de novembre.

Una vegada més els encarregats de donar vida i veu als personatges del Club dels Tarraconins seran els 6 actors i actrius del Club, el grup Nins Teatre, dirigit per Joan Rioné.

Química amb la Nineta és la quarta aventura dels titelles del Club dels Tarraconins després de El Secret de la Nina d’Ivori, El fantasma de les Muralles i La Nineta al Circ.

A més a més, aquest dissabte els socis del Club dels Tarraconins també podran gaudir d’un nou taller Catalunya Caixa d’alimentació saludable. La sessió, sota el nom “La fruita, un món per descobrir”, està dirigida per la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència). El taller es farà a la CX Sala d'Exposicions Tarragona, de Catalunya Caixa (c. Higini Anglès, 5), a les 11 h. Està dirigida a nens d’entre 10 i 12 anys i cal inscripció prèvia a través del web www.tarraconins.cat.

Aquestes activitats es dirigeixen als 9.672 nens i nenes que ja formen part del Club dels Tarraconins.

Segells de reconeixement d’administració oberta