Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Enguany l’Oficina Jove ha realitzat 11.000 atencions

Enguany l’Oficina Jove ha realitzat 11.000 atencions

Enguany l’Oficina Jove ha realitzat 11.000 atencions

Els joves disposen d’un servei d’ajuda per cercar feina i orientació laboral
Enguany l’Oficina Jove ha realitzat 11.000 atencions Imatge d'una sessió informativa de l’Oficina Jove de Tarragonès
09/11/2011

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha manifestat que “durant els 10 primers mesos d’enguany l’Oficina Jove del Tarragonès ha realitzat 11.000 atencions a nois i noies que s’hi han adreçat per obtenir informació i assessorament,  principalment sobre temes de treball, formació, salut i habitatge”. El 50% de les consultes realitzades es refereixen a l’àmbit laboral, sobretot, ofertes de treball, suport de com millorar les habilitats per cercar feina i assessorament sobre estudis acadèmics per millorar l’ocupació.

Javier Villamayor ha afirmat que “l’Oficina Jove fa una tasca d’ orientació i és una finestreta única on hom pot trobar informació de qualsevol dels temes que condicionen l’emancipació dels joves com pot ser l’ habitatge, treball, formació, salut, cultura i  mobilitat, entre d’altres”.

L’Oficina Jove està ubicada a la plaça Imperial Tarraco, 1 i és l’únic punt d’atenció que ofereix una informació integral, ja que cobreix tots els àmbits.

L’equipament està gestionat per l’Ajuntament,  la Generalitat i el Consell Comarcal del Tarragonès, i l’horari d’atenció és de dilluns a divendres, matins i tardes.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta