Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Finalitza la 18ena Mostra de Teatre Jove amb gran èxit d'assistència i participació

Finalitza la 18ena Mostra de Teatre Jove amb gran èxit d'assistència i participació

Finalitza la 18ena Mostra de Teatre Jove amb gran èxit d'assistència i participació

Més de 3.000 espectadors han gaudit dels 11 espectacles representats
16/06/2011

La darrera edició de la Mostra de Teatre Jove ha baixat el teló amb més de 3.000 espectadors assistents als 11 espectacles representats enguany. Durant els mesos d’abril, maig i juny s’han pogut veure al Teatre Metropol representacions teatrals de diferents gèneres produïdes per companyies i grups de teatre juvenils i amateurs de la ciutat. En total, més d’un centenar de joves de Tarragona han participat de manera activa a la Mostra, entre actors, directors, guionistes i tècnics.

Els grups per ordre de representació han estat: Aula de teatre del col·legi Sagrat Cor, Grup de Teatre i estudi Lluis Vives, Toyboyteatre, Grup de Teatre Vis de Vanadi, Grup de Teatre Lestonnac-l’ensenyança, Grup de teatre Emfapatir, Grup de Teatre Tornavis, BOIKOTeatre, Grup de Teatre Banda Sonora, Scenicum Cia i AU VA! Teatre.

Durant el període de programació de la Mostra, els grups de teatre han estat involucrats en la gestió i programació a través de la “Taula de treball teatrejove” on representants de les companyies han pogut participar i donar la seva veu respecte el desenvolupament del programa. D’altra banda, les companyies participants també han tingut l’opció d’ampliar els seus coneixements tècnics i artístics a través de les activitats paral·leles com han estat en aquesta edició el taller d’introducció a la creació de material escènic realitzat el passat 14 de maig a càrrec de l’actor tarragoní i membre de la companyia “El Pont flotant”, Alex Cantó.

La Mostra de Teatre Jove de Tarragona juga un paper molt important obrint portes dins el món teatral a les joves companyies participants, moltes de les quals, després d’estrenar al Metropol dins la Mostra, continuen les seves representacions amb gires arreu de Catalunya, com és el cas dels Au va! Teatre o la companyia Emfapatir entre d’altres.

Segells de reconeixement d’administració oberta