Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Ja està obert l'espai per a joves La Palmera

Ja està obert l'espai per a joves La Palmera

Ja està obert l'espai per a joves La Palmera

Els joves poden presentar propostes per fer-hi activitats
29/03/2011

Fa una setmana que l’espai Jove La Palmera, situat a l’antic pati de la Facultat de Lletres, està funcionant com a lloc on es poden fer activitats d’assaig,  d’oci, lectura, és a dir, com un equipament sociocultural juvenil. L’espai està obert de dilluns a divendres de 9 del matí a 9 de la nit i els dissabtes al matí, fins a la temporada d’estiu, quan ampliarà el seu horari.

Ara la Conselleria de Joventut  obre un període perquè els joves, ja sigui a títol individual o com a entitat o col·lectiu,  facin propostes per programar alguna activitat oberta a tot el públic, especialment  les de caire social i cultural adreçades als joves. Concerts, tallers i activitats, xerrades, teatre, presentacions, etc... són algunes de les accions que es poden desenvolupar. Per presentar propostes cal posar-se en contacte amb el Servei Municipal de Joventut i Cooperació (Rambla Nova, 59) o enviar un correu a l'adreça electrònica joves@tarragona.cat. El termini finalitza el 16 d’abril. 

L’espai La Palmera  té 230m2 i una capacitat per a 200 persones. Disposa de zona wi-fi en tot el recinte i d’un escenari amb uns equips d’il·luminació i sonorització adaptats per a totes les activitats i actuacions.

Segells de reconeixement d’administració oberta