Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Jornades de rap i ball urbà al Centre Cívic de Sant Salvador

Jornades de rap i ball urbà al Centre Cívic de Sant Salvador

Jornades de rap i ball urbà al Centre Cívic de Sant Salvador

De l’11 al 19 de novembre
11/11/2011

Els dies 11, 12, 18, 19 de novembre el Centre Cívic de Sant Salvador acollirà les jornades de rap i ball urbà, Sansa Urban, en el marc de la campanya Tardor Intercultural de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

Sansa Urban sorgeix de la demanda dels joves i  les entitats del barri de Sant Salvador de visualitzar la part més saludable i comunitària de manifestacions culturals com el hip hop.

El divendres 11 de novembre de 18 a 20 h tindrà lloc el taller “Escolta què diu”, realitzat per agents de salut del Projecte H2O, on a través de diferents estils musicals es farà una anàlisi del missatge enfocat cap a perspectives de gènere, igualtat, diversitat, etc. Dissabte 12, d’ 11 a 14 h, hi haurà un taller de rap amb Diazo, per aprendre a rapejar i utilitzar la mètrica i la rima per poder crear composicions. Divendres 18, de 18 a 20 h,  es desenvoluparà el taller de breakdance. El dia 19, de 9 a 14 h, tindrà lloc una master class amb els millors referents del ball urbà: Rebeca Sánchez del grup Crazydancers i l'escola Nou Ball de Salou i, per cloure les jornades,  per la tarda se celebrarà una exhibició amb la participació dels joves, professionals i entitats de ball del barri.

Aquestes jornades estan coorganitzades amb l’equip bàsic de Serveis Socials i el Pla de Desenvolupament de Comunitari de Sant Salvador i amb la col·laboració dels grups següents: Pipol, Aerodance, Disc 45, Nou Ball, Crazydancers, Diazo i el projecte H2O.

Per a més informació i inscripcions www.tarragonajove.org.

Segells de reconeixement d’administració oberta