Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Justíca i Pau presenta aquest dimecres la xerrada "Per unes finances ètiques al servei dels pobles"

Justíca i Pau presenta aquest dimecres la xerrada "Per unes finances ètiques al servei dels pobles"

Justíca i Pau presenta aquest dimecres la xerrada "Per unes finances ètiques al servei dels pobles"

La trobada forma part de la programació de tardor de Cooperació
08/11/2011

Aquest dimecres dia 9 de novembre a les 19 h l’Espai Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret, 12) acull la xerrada “Per unes finances ètiques al servei dels pobles” de Justícia i Pau. La trobada forma part del cicle de Finances ètiques organitzat per la conselleria de Cooperació que es proposa contribuir a crear consciència crítica, analitzar el context econòmic i acostar alternatives a la ciutadania de Tarragona.

La xerrada donarà resposta a qüestions com ara: Què són els diners? I el sistema financer? Com funciona? Quina relació té amb la crisi actual? Qui en van ser els responsables? Afecta a tothom per igual? I els bancs, què fan? A què dediquen els diners? I quin ús en faig jo? El diners s'han convertit en un objectiu en si mateix, i això ha tingut conseqüències.

Justícia i Pau, presidida per Arcadi Oliveres, és una entitat que actua a Catalunya des de l'any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i el respecte al medi ambient. Amb aquestes finalitats, Justícia i Pau es dedica a la sensibilització i informació de la ciutadania i a la pressió política sobre institucions governamentals i partits polítics, mitjançant activitats diverses, com campanyes públiques, informes, edició de publicacions, organització de congressos, conferències, seminaris, jornades, intervencions als mitjans de comunicació, etc.

Podeu consultar la programació a: http://www.cooperaciotarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta