Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 La Mostra de Teatre Jove comptarà amb 11 grups de teatre

La Mostra de Teatre Jove comptarà amb 11 grups de teatre

La Mostra de Teatre Jove comptarà amb 11 grups de teatre

Les representacions començaran el 26 d’abril i es perllongaran fins al 15 de juny
06/04/2011

La consellera de Joventut i Cooperació, Sandra Coloma ha presentat en roda de premsa la Mostra de Teatre Jove que se celebrarà del 26 d’abril al 15 de juny. La Mostra pretén ser una plataforma perquè els grups de teatre tarragonins donin a conèixer el seu treball i enguany comptarà amb 11 grups de teatre. D’aquest total de col·lectius joves, quatre provenen de centres educatius o formatius i set de grups de teatre amateurs.

Coloma ha manifestat que “la finalitat de La Mostra és promocionar el teatre com un dels àmbits de relació dels joves de la ciutat i aconseguir així fomentar la creació de teixit social en l’àmbit de la joventut. A més representa una oportunitat única per donar a conèixer a la ciutadania els grups de teatre amateur que hi ha a la ciutat i apropar-los la seva feina”.

Enguany la Mostra comptarà amb tres obres de creació pròpia escrites pels joves de la companyia de teatre o per algun membre del col·lectiu, quatre adaptacions realitzades per la companyia de textos d’altres autors i quatre obres d’escriptors teatrals reconeguts com Jordi Galceran, Eduardo Filippo, José Sanchis Sinisterra i Lluís Coquard.

Els grups, per ordre de representació, són: Grup de Teatre del Col·legi Sagrat Cor, Grup de Teatre i Estudi Lluís Vives, Toyboy Teatre, Grup de Teatre Vis de Vanadi, Grup de Teatre Lestonnac-l’Ensenyança, Grup de Teatre Emfapatir, Tornavís Teatre, Boikot Teatre, Bansa Sonora, Scenicum Cia i Auva! Teatre.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta