Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 L'Ajuntament de Tarragona presenta Tarragona Impulsa

L'Ajuntament de Tarragona presenta Tarragona Impulsa

L'Ajuntament de Tarragona presenta Tarragona Impulsa

Aquest organisme agrupa les competències de promoció de l’ocupació local, de creació d'empreses i de dinamització del teixit empresarial que fins ara s'oferien a través del Servei Municipal d’Ocupació i el Viver d’empreses Pau Delclòs
26/04/2011

Tarragona Impulsa és el nou organisme de l'Ajuntament de Tarragona que ofereix serveis de formació a persones que estiguin treballant o en situació d'atur, orientació laboral, borsa de treball i assessorament per a la creació i consolidació d'empreses. A més, des d'aquest organisme es desenvoluparan programes de promoció del teixit empresarial i captació d'inversions. Fins ara, l’Ajuntament de Tarragona exercia les competències de promoció de l’ocupació local i de dinamització del teixit empresarial a través del Servei Municipal d’Ocupació i el Viver d’empreses Pau Delclòs. Però la relació cada cop més estreta entre ocupació, formació, autoocupació i teixit empresarial, l’aparició de nous sistemes i fórmules per al seu desenvolupament i els canvis socioeconòmics han fet necessari que l’Ajuntament de Tarragona es doti d’un organisme competent per impulsar i desenvolupar amb capacitat i coherència aquestes polítiques.

Amb Tarragona Impulsa, la ciutat està dotada d’un nou organisme que li proporciona la infraestructura física i de serveis pròpia d’una capital que ha d’exercir de motor de desenvolupament econòmic de la seva àrea d’influència i, fins i tot, projectar-la cap a l’exterior.

Segells de reconeixement d’administració oberta