Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 L'Estiu Jove celebra el seu 25è aniversari amb una àmplia programació pels mesos d'estiu

L'Estiu Jove celebra el seu 25è aniversari amb una àmplia programació pels mesos d'estiu

L'Estiu Jove celebra el seu 25è aniversari amb una àmplia programació pels mesos d'estiu

S'ofereixen 85 activitats i 2.758 places
08/06/2011

Torna l’Estiu Jove amb tot un seguit d’activitats adreçades als joves de Tarragona. Enguany i per celebrar el seu quart de segle, el cicle augmenta el nombre d’activitats passant a 85, 15 més que l’estiu anterior. Aquest augment s’ha notat sobretot en els cursos gratuïts, passant de 29 al 2010, a 53 enguany.  Les 32 activitats restants són de pagament, mantenint els preus assequibles al voltant dels 5 euros. En total, 2.758 places, de les quals 640 són de pagament i 2.118 gratuïtes.

Enguany, l’Estiu Jove no només amplia la seva oferta d’activitats sinó també el seu calendari. La programació començarà el proper 27 de juny i s’allargarà fins al 31 de setembre.

Entre les activitats més destacades, es troben totes les del cicle Caixa d’eines, adreçades a potenciar l’emancipació dels joves. Alguns d’aquests tallers són el de compostatge o el de construcció i funcionament de la cuina solar. També destaquen el conjunt d’activitats al voltant del circ, on els joves aprendran a fer clown; i les d’esport i aventura, com ara l’Skate experience, primera activitat que es farà al nou Skate Parc del Francolí.

Dins l’oferta de l’Estiu Jove també hi haurà espai per a xerrades com la de l’actor, director i guionista Albert Espinosa, creador de la sèrie Polseres Vermelles.

Les activitats de l’Estiu Jove compten enguany amb un nou espai, l’espai Kesse, ubicat a l’antiga Facultat de Lletres. La consellera de Joventut, Sandra Coloma, ha destacat “la important tasca que aquest nou equipament suposa, convertint-se en un espai obert a tots els joves de la ciutat, on només ells són els protagonistes”.

Les inscripcions a tots els cursos es podran realitzar a partir de demà a través del web jove www.tarragonajove.org o bé presencialment a l’Oficina Jove ubicada a l’antiga Facultat de Lletres.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta