Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 L'exposició "Implicades. Imatges de dones vingudes a Tarragona" es pot visitar al vestíbul de l'Oficina Jove

L'exposició "Implicades. Imatges de dones vingudes a Tarragona" es pot visitar al vestíbul de l'Oficina Jove

L'exposició "Implicades. Imatges de dones vingudes a Tarragona" es pot visitar al vestíbul de l'Oficina Jove

La mostra es podrà visitar fins al 13 de novembre
L'exposició "Implicades. Imatges de dones vingudes a Tarragona" es pot visitar al vestíbul de l'Oficina Jove El tinent d’alcalde, Javier Villamayor, amb algunes de les dones protagonistes del llibret i l’exposició. Foto: Jaume Omella
14/10/2011

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha presentat al vestíbul de l’Oficina Jove, ubicat a la plaça Imperial Tàrraco, l’exposició “Implicades. Imatges de dones vingudes a Tarragona” i una petita publicació sobre el mateix tema.

L’exposició i la publicació està formada per 12 dones de diferents nacionalitats, edats, formacions, etc,  però amb les característiques comunes de ser dones, joves, nouvingudes i amb una implicació cultural. A través de la història de la seva vida, s’ha volgut visualitzar aquest perfil de dona i donar-la a conèixer dins de la comunitat com a exemple de participació i implicació. Mitjançant aquest projecte que porta per títol “Implicades”, s’ha tractat de descobrir si el canvi del lloc de residència ha suposat un canvi en la seva obra creativa, si és fruit d’aquesta immigració la necessitat d’implicar-se en una nova societat per sentir-te més acollit, o bé és el sentit del compromís amb el món que t’envolta, tant aquí com a fora. També s’ha volgut difondre el paper actiu dels joves i de la dona com a font de transmissió dels valors i de la participació activa en l’entorn que ajuda a construir comunitats entre tots.

La publicació neix del projecte Interdiàlegs, que està cofinançat pel Fons Europeu per a la Integració, en col·laboració amb el Ministeri de Treball i Immigració i desenvolupat  per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

A l’acte de presentació hi han assistit les dones protagonistes del llibret i l’exposició, la qual podrà visitar-se fins al 13 de novembre.

Segells de reconeixement d’administració oberta