Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 L'Oficina Jove viatja en autobús

L'Oficina Jove viatja en autobús

L'Oficina Jove viatja en autobús

Busco feina... M’ajudaran a fer el currículum? Quines ajudes hi ha per al lloguer? Aquestes són algunes de les preguntes que es poden veure a l’anunci, i que troben resposta a l’Oficina Jove del Tarragonès
29/11/2010

Un dels BusNit de l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona llueix un anunci de l’Oficina Jove del Tarragonès. A través d’aquesta acció, des de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona es vol donar a conèixer el nou equipament juvenil que es va inaugurar aquest estiu, i que constitueix una finestreta única d’atenció i orientació als joves.

Busco feina... M’ajudaran a fer el currículum? Quines ajudes hi ha per al lloguer? Tinc una idea de negoci! Què he de fer? On puc fer-me la prova del VIH? Aquestes són algunes de les preguntes que es poden veure a l’anunci, i que troben resposta a l’Oficina Jove del Tarragonès.

L’Oficina Jove forma part de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil i està impulsada per l’Ajuntament, el Consell Comarcal i la Generalitat. Situada a la plaça Imperial Tàrraco, ofereix informació general i serveis específics de Treball, Habitatge i Salut, a banda de donar un espai a les entitats perquè facin la seva pròpia difusió. Hi ha una zona amb la premsa diària, ordinadors d’autoconsulta i una viatgeteca amb guies de viatge. A més, s’hi tramiten els carnets tant d’alberguista com d’estudiant internacional.

La publicitat en l’autobús se suma a les accions d’una campanya de l’Ajuntament de Tarragona, que pretén donar a conèixer aquest espai entre els joves de la ciutat. Durant les darreres setmanes una informadora ha recorregut els centres escolars donant a conèixer tot allò que els ofereix l’Oficina Jove, i s’han repartit cartells, tríptics i adhesius.

Aquesta publicitat es troba en un dels quatre BusNit que, a part de fer el servei de nit de dijous a dissabte, també circula durant el dia pel centre i els barris de la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta