Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Més de 8.000 persones participen a la festa del III aniversari del Club dels Tarraconins

Més de 8.000 persones participen a la festa del III aniversari del Club dels Tarraconins

Més de 8.000 persones participen a la festa del III aniversari del Club dels Tarraconins

L’agermanament amb el Club Super 3 i el concert de les Macedònia, els plats forts de la jornada
Més de 8.000 persones participen a la festa del III aniversari del Club dels Tarraconins Durant la festa el Club dels Tarraconins va arribar a la xifra de 9.000 socis
09/05/2011

La celebració del tercer aniversari del Club dels Tarraconins s’ha celebrat aquest diumenge a l’avinguda Vidal i Barraquer (davant la Tabacalera) amb un gran èxit de participació. Tan petits com grans han gaudit dels més de vint espais de jocs i activitats relacionats amb els principals eixos temàtics del Club: el medi ambient, el civisme i la salut. Alguns dels tallers que més èxit han tingut han estat el del programa de tele del Club, el de ciència, el taller de maquillatge, el de reciclatge, els jocs cooperatius i el taller de llengua del Wanda.

El moment més esperat del matí arribava a les 13 h, quan els personatges del Club dels Tarraconins s’han agermanat amb els del Club Super3, i tots plegats han bufat les tres espelmes del gran pastís d’aniversari, acompanyats per la Nineta i l’Ivori, els components de les tres edicions de Tecla’t Magi’c, la família Super3 i tots els tarraconins i tarraconines allí presents.

Aquest és el primer agermanament que realitza el Club Super3, el club infantil més gran del món, que enguany celebra el seu vintè aniversari i que compta amb més d’un milió de socis.

L’altre moment important ha arribat amb l’enlairament dels milers de globus amb els missatges de tots els nens i nenes de la ciutat per tal d’explicar a tots els infants del món com és Tarragona d’especial.

A banda del Club Super3, també han passat per l’escenari Tecla’t Magi’c amb les coreografies del CD del Club, alumnes de l’escola Sant Pere i Sant Pau amb la seva pròpia versió cantada i ballada de Som els tarraconins i els membres del Consell Municipal d’Infants, a qui s’ha fet un petit homenatge com a agraïment per la seva important tasca duta a terme com a assessors del Club.

Al llarg del dia han passat per la festa més de 8.000 persones, la majoria socis del Club. A mig matí ja s'havien repartit els 500 quilos de pomes i s’havien venut més d’un miler de gelats dels tarraconins, elaborats per la gelateria Gabri Olivier. La meitat de la recaptació feta es destinarà al projecte de La Casa dels Xuklis de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC.

Per la tarda, la festa s’ha allargat fins a les 19 h amb l’espectacle de titelles del Club dels Tarraconins La Nineta al circ, a càrrec del grup d’actors i actrius del propi Club, la flashmob de la candidatura de Tarragona 2017 i el concert del grup Macedònia.

Al final de la festa l’organització ha agraït la col·laboració de l’equip de voluntaris i monitors i s’ha fet la foto de família amb tots ells, que han fet possible la realització de la festa: alumnes de l’IES Vidal i Barraquer, del cicle d’Animació Sociocultural, membres del centre obert Som-hi tots i alumnes de Caracterització de l’IES Cal·lípolis.

Durant el dia d’avui, el Club dels Tarraconins ha sobrepassat la xifra dels 9.000 socis.

Segells de reconeixement d’administració oberta