Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Mostra visual de joves creadors de la ciutat

Mostra visual de joves creadors de la ciutat

Mostra visual de joves creadors de la ciutat

Aquest divendres a les 22 hores, a l’espai jove La Palmera
29/07/2011

Aquest divendres, a les 22 hores, podrem veure a l’espai jove La Palmera el treball de joves creadors de la nostra ciutat que han impulsat propostes de videocreació i que podran exhibir-se dins d’aquesta mostra.

Hi haurà projeccions com el documental La Luz  d’intriga i acció creat per l’entitat Triverso; els curts Golo’s i Serrallo Vs Renata creats per la artista Marion, Rotet de Portable Risers i 3 acordes de Carles Uriarte i Nani Blasco.

Els Divendres Visuals són una varietat de propostes que mesclen projeccions amb músiques electròniques. Es tracta d’un cicle de propostes creades per col·lectius d’artistes locals i nacionals que exhibeixen el seu treball

Aquest cicle, organitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament, s’emmarca en la Cultura de Carrer on la principal novetat d’enguany ha estat el canvi d’ubicació, enlloc de    carrers i places, ara es disposa del nou equipament cultural juvenil, l’Espai Jove “La Palmera” situat a l’antiga facultat de lletres de la plaça Imperial Tarraco, creant així un espai de referència pels actes culturals i artístics.

Per a més informació: www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta