Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Pastora en concert a l'Espai Jove La Palmera

Pastora en concert a l'Espai Jove La Palmera

Pastora en concert a l'Espai Jove La Palmera

Aquest dissabte 6 d’agost a les 22.30 h Pastora presentarà la seva gira U.V.E.N dins el cicle Dissabte sota la Palmera
03/08/2011

Un viaje en noria és l’últim disc d’estudi del grup de Barcelona que durant tot l’estiu presenten en la seva gira U.V.E.N i que aquest dissabte 6 d'agost podrem escoltar en directe a La Palmera, a partir de les 22.30 h.

Pastora és un grup català format pels germans Riba i per Dolo Beltran. L’any 2001 van publicar el seu primer àlbum que va rebre el mateix nom que el grup, Pastora. Amb aquest disc van aconseguir el disc d’or amb més de 50.000 còpies venudes i el seu single Lola es va convertir en una de les cançons més sonades de l’any. L’any 2005 la banda va treure el seu segon àlbum, La vida moderna, ple de noves cançons en les que s’experimenten nous sons i estils. Tres anys després d’aquest disc el grup va publicar “Circuitos de lujo” el seu tercer àlbum. En aquest disc es pot percebre com la seva música evoluciona més cap al pop clàssic. Després de Pastora RMX ED publicat l’any 2009, aquest 2011 ha vist la llum el sue quart àlbum d’estudi, Un viaje en noria.

Aquest concert posarà fi al cicle Dissabte sota la Palmera en el marc del Cultura de Carrer on hi han passat companyies i grups musicals que estan actualment en el panorama musical. Hi hem pogut veure El petit de Cal Eril, Very Pomelo, Quico Pi de la Serra, Marc Parrot i Los Bezoya. Aquest cicle ha estat pensat com una mostra de tendències musicals i artístiques que promouen la cultura com a espai de relació i d’intercanvi amb la gent d’arreu.

La principal novetat d’enguany ha estat el canvi en l’espai d’acció i hem canviat els carrers i places pel nou equipament cultural juvenil, l’Espai Jove La Palmera situat a l’antiga Facultat de Lletres de la plaça Imperial Tarraco, creant així un espai de referència pels actes culturals i artístics.

El Cultura de Carrer va néixer l’any 2006 amb el propòsit de crear un espai d’intercanvi i de creació contemporània a l’espai públic. Aquest cicle pretén impulsar l’ús del carrer com a espai d’interacció cultural i de potenciació dels joves creadors.

Segells de reconeixement d’administració oberta