Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Presentació del programa 'Reinicia't. Torna a emprendre'

Presentació del programa 'Reinicia't. Torna a emprendre'

Presentació del programa 'Reinicia't. Torna a emprendre'

L'objectiu és ajudar les persones que hagin tingut una experiència empresarial fallida per acceptar la seva nova situació i afavori la seva reinserció al mercat laboral
05/05/2011

Aquest dimecres la sala d'actes de l’Ajuntament de Tarragona va acollir la presentació del programa Reinicia’t. Torna a emprendre dirigit a ajudar a persones que havent estat donades d’alta al règim d’autònoms o que hagin tingut una experiència empresarial fallida, vulguin emprendre de nou, donant-los assessorament i ajudant-los a acceptar la nova situació en què es troben, o bé afavorir la seva reinserció en el món del treball.

Reinicia't és un projecte que ha nascut amb la voluntat d'ajudar les persones emprenedores, donant-los el suport necessari perquè siguin conscients de la seva situació, l’acceptin i puguin tenir la confiança, les habilitats i els recursos necessaris per tornar a emprendre o bé reincorporar-se al món laboral.

A través d’aquest programa, les organitzacions promotores pretenen fer un primer pas per provocar un canvi cultural i de mentalitat, volen fomentar una societat que sigui més tolerant i amb una percepció més positiva respecte al fracàs empresarial. Sense aquest estigma, ni aquesta por és possible tornar a emprendre amb èxit generant riquesa i creant ocupació.

Les entitats promotores d’aquest projecte són la patronal Cecot, la Fundació PIMEC Acció Social, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) i la Federació Sindical de Treballadors Autònoms Dependents (FS TRADE).

El fet de col·laborar conjuntament amb organitzacions empresarials i de persones autònomes ha permès treballar una única metodologia d’atenció a les persones empresàries, fer la màxima difusió del projecte, donar-lo a conèixer a tot el territori català potenciant una visió positiva del fracàs, i oferir l’atenció i l’assessorament al màxim de persones beneficiàries del projecte Reinicia’t. Torna a emprendre.

Tarragona és la primera de les presentacions que el Reinicia’t té programades realitzar abans del mes de juliol a diferents ciutats de Catalunya.

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu donen suport al programa Reinicia’t. Torna a emprendre.

 
Segells de reconeixement d’administració oberta