Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 S'inaugura el nou espai jove de la ciutat, La Palmera

S'inaugura el nou espai jove de la ciutat, La Palmera

S'inaugura el nou espai jove de la ciutat, La Palmera

L'espai es troba a l'antiga Facultat de Lletres de la plaça Imperial Tàrraco
23/03/2011

Aquest dimecres 23 de març a les 17.30 h, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, inaugurarà l’espai “La Palmera”, situtat a l’antic pati de la Facultat de Lletres. La Palmera és un espai cultural gestionat directament pel Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona que pretén donar resposta a totes les propostes que arriben des dels diferents col·lectius joves de la ciutat.

Situat en ple centre de la ciutat, a l’antiga Facultat de Lletres de la plaça Imperial Tarraco, l’espai ha representat una zona de relació, oci i esbarjo entre els joves universitaris des de fa molts anys. Ara, com a nou equipament de Joventut, es pretén continuar donant-li aquesta funció social entre els joves de la ciutat i convertir-lo en un lloc de referència en la seva ment.

L’objectiu d’aquest nou equipament és que els joves coneguin que tenen un espai on generar iniciatives i propostes de present i futur per tal de fer-se sentir. És tracta de donar-los veu i fer-los més actius i presents en el teixit social de la ciutat mentre els permets experimentar i créixer per si sols. La idea és que els més joves tinguin un punt de trobada i de relació que els permeti implicar-se en la vida social i cultural de la ciutat i que a més els permeti crear-se una identitat i una personalitat pròpia que els faci ser més autònoms.

A partir del mes de maig obrirà les seves portes a una nova programació, que s’extendrà fins l’octubre. Estarà obert de dilluns a dissabte, en diferents horaris d’interès per al públic (de 9 a 21 h habitualment, i quan hi hagi programaciói específica, fins les 12 h de la nit, màxim, respectant els horaris de descans dels veïns). L’espai disposa d’escenari, equip d’il·luminació i so, zona wifi, wc, magatzem, etc...

Els Serveis municipals de Joventut i Cooperació han comptat amb la col·laboració dels Plans Extraordinaris d’Ocupació Local promoguts pel projecte Impuls del Servei d’Ocupació de Catalunya, que han estat els encarregats de realitzar part de les obres d’adequació de l’equipament.

Segells de reconeixement d’administració oberta