Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Taller per a joves que busquen feina per Nadal

Taller per a joves que busquen feina per Nadal

Taller per a joves que busquen feina per Nadal

Aquest mes de novembre també hi ha prevista una sessió informativa per ajudar a trobar un pis de lloguer o un taller sobre les relacions sentimentals
17/11/2011

L’Oficina Jove del Tarragonès organitza aquest dijous 17 de novembre un taller per facilitar als joves la recerca de feina durant les festes de Nadal. El curs, que ja té tancades les inscripcions, tindrà lloc a les 18 h i pretén donar a conèixer als joves les eines i els coneixements necessaris per accedir als sectors que més oferta laboral generen durant aquest període. Així mateix, també se’ls proporciona informació concreta sobre les empreses que disposaran de més necessitat d’ocupació durant el Nadal. L’activitat pretén donar resposta a la multitud de consultes que ha atès l’Oficina Jove del Tarragonès amb la proximitat de les festes de Nadal.

El taller sobre la recerca de feina durant el Nadal se suma a altres iniciatives que es realitzen periòdicament a l’Oficina Jove com, per exemple, el taller d’elaboració de Curriculum vitae i cartes de presentació, la simulació d’entrevistes i la recerca de feina mitjançant Internet. Per altra banda, aquest més hi ha previstes dues sessions informatives més per a joves: la primera, el dia 24 de novembre, per ajudar els joves a trobar un pis de lloguer; la segona, el dia 25 de novembre, un taller sobre les relacions sentimentals.

Totes aquestes activitats són de caràcter gratuït.

Per a més informació: www.tarragonajove.org.

Segells de reconeixement d’administració oberta