Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Taller sobre la recerca d'habitatge

Taller sobre la recerca d'habitatge

Taller sobre la recerca d'habitatge

El Servei Municipal de Joventut organitza un taller per apropar al jovent les diferents propostes que tenen quan decideixen anar a viure sols
07/04/2011

Aquest dijous 7 d’abril a les 19 hores, el Servei Municipal de Joventut planteja un taller on ensenyar al jovent d’entre 18 i 35 anys a cercar habitatge. Adquirir una vivenda, compartir pis d’estudiants, optar a un pis de protecció oficial... Grans reptes i canvis a la vida per als quals cal estar preparat.

En aquest taller, que s’emmarca dintre de les activitats del Projecte Caixa d’Eines, els assistents coneixeran recursos per tal de cercar habitatge, ja sigui de lloguer o de compra, així com informació sobre ajuts i subvencions perquè fer el pas d’emancipar-se sigui més senzill.

Aquesta activitat és la primera de les quatre que s’han organitzat amb l’objectiu d’aportar recursos al jovent per la seva autonomia personal en temes de treball, habitatge, salut i voluntariat. El taller es farà a l’Oficina Jove del Tarragonès, pl. Imperial Tàrraco, 1 i l’impartirà un tècnic en Habitatge de l’Oficina.

Segells de reconeixement d’administració oberta