Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Tarragona Impulsa organitza una xerrada per a petites empreses sobre l'aplicació de la Llei de protecció de dades

Tarragona Impulsa organitza una xerrada per a petites empreses sobre l'aplicació de la Llei de protecció de dades

Tarragona Impulsa organitza una xerrada per a petites empreses sobre l'aplicació de la Llei de protecció de dades

Ja estan obertes les inscripcions per a aquesta sessió, que tindrà lloc el 9 de juny a la tarda
Tarragona Impulsa organitza una xerrada per a petites empreses sobre l'aplicació de la Llei de protecció de dades Fotografia de la xerrada del passat dia 30
06/06/2011

El proper dijous 9 de juny, a les 17 h, Tarragona Impulsa organitza una xerrada sobre la Llei de Protecció de Dades i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació. Aquesta càpsula formativa s'adreça, principalment, a autònoms, emprenedors i petites empreses de la ciutat. L'activitat formativa s'impartirà al Viver d'Empreses Pau Delclòs de Tarragona (Plaça General Prim, 6) i es realitza amb la col·laboració de la Confederació d'Autònoms de Catalunya amb la qual Tarragona Impulsa té signat un acord per tal de donar suport i promoure el treball autònom.

Durant la càpsula formativa es tractaran diferents temes relacionats amb aquesta nova llei. Primer es donaran unes nocions bàsiques sobre la protecció de dades: com gestionar els fitxers, drets dels afectats i es farà una breu presentació de l'Agència de Protecció de Dades. Posteriorment, es tractarà la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i, finalment, es farà una aproximació al Dret de les Noves Tecnologies: la factura electrònica i l'administració electrònica. La durada de la càpsula formativa és de dues hores. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d'Internet.

Càpsula de Pràctica Fiscal d'Impostos

El passat dia 30 de maig, Tarragona Impulsa va organitzar una altra xerrada adreçada a autònoms i petits empresaris. En aquesta ocasió es va tractar d'una classe de Pràctica Fiscal d'Impostos. La jornada va comptar amb una trentena d'assistents que van valorar el curs molt positivament.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta