Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Tots els tallers i activitats de la Tardor Intercultural es realitzaran al Casal Jove Kesse

Tots els tallers i activitats de la Tardor Intercultural es realitzaran al Casal Jove Kesse

Tots els tallers i activitats de la Tardor Intercultural es realitzaran al Casal Jove Kesse

S'han programat 47 tallers, quatre projeccions de cinema i quatre exposicions
06/10/2011

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha presentat aquest dijous en roda de premsa la programació de la Tardor Intercultural, que “té com a objectiu principal promoure les iniciatives juvenils i crear espais de convivencia i relació entre els joves”.

Les activitats van dirigides a joves entre 12 i 35 anys i la previsió és arribar a 2.000 beneficiaris a través dels 47 tallers que s’han programat, a més del cicle “Pantalla del món” amb quatre projeccions de pel·lícules africanes, la jornada de creació d’espais interculturals i les quatre exposicions que s’han preparat.

Enguany, la principal novetat de la Tardor Intercultural és que a partir del 17 d’octubre i per primera vegada, el Casal Jove Kesse, ubicat al carrer Sant Antoni Maria Claret, obrirà en horari un regular, no com fins ara que obria per a la realització de les activitats. Així, tota la programació de la Tardor es desenvoluparà al Casal, que tindrà l’horari següent: de dimarts a dijous de 17 a 21 hores i de divendres a dissabte de 17 a 22 h.  El tinent d’alcalde, Javier Villamayor, ha manifestat que “a partir d’ara, els joves tenen un equipament a la seva disposició, amb un horari regular on poden desenvolupar activitats de lleure”.

Del 14 d’octubre al 23 de desembre hi ha programades 47 activitats en diferents àmbits, com: dansa, teatre, manualitats, cuina, etc.

 • 28 tallers impulsats pel Servei de Joventut amb la col·laboració d’entitats joves de la ciutat, per exemple: taller de dansa i percussió africana, decoració amb vidre, tintes xineses, dolços àrabs i taller de body painting. La majoria d’aquestes activitats són novetats.
 • 19 tallers impulsats des de l'Oficina Jove del Tarragonès en coordinació amb la Direcció General de Joventut (Generalitat de Catalunya), Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona: Recerca de treball i formació ocupacional, elaboració de currículums i cartes de presentació , sexualitat... totes les activitats són sorgides de necessitats que s’han detectat dels joves que s’apropen al servei.

D’altra banda, es projectaran 4 pel·lícules dintre del cicle Pantalla del Món, que són produccions fílmiques d’Àfrica presentades al Festival Africà de Tarifa. Els films que es podran veure seran:

 • Le Beurre et l’argent du beurre (la mantega i els diners de la mantega), dijous 27 d’octubre
 • Mère-bi (La Mare), dijous 10 de novembre
 • Congo in four acts (Congo en quatre actes), dijous 24 de novembre.
 • Bedwin Hackr, dijous 15 de desembre.

El 9 de novembre, se celebrarà la VII Jornada de creació d’espais interculturals, centrada en la dona i en els fenòmens migratoris, i també s’han organitzat quatre exposicions :

 • “L’abstracció del caos” de Sergi Albertí, de l’1 al 17 d’octubre
 • “Fotogrames Líquids” d’Enric Llevat, del 18 al 31 d’octubre
 • “Implicades” producció pròpia, del 2 al 13 de novembre
 • “Àfrica. El camí de la fusta” Arts i objectes de ritus. Synachy’s Touch

Informació i inscripcions:

 • A partir de l’11 d’octubre a través del web: www.tarragonajove.org o a l’oficina Jove del Tarragonès en horari de matí de 9.30 a 13.30 i de tarda, de dilluns a dimecres de 16 a 19 i dijous i divendres de 17 a 20 h.
 • També podeu consultar el número 3 de la revista Acció, que inclou la programació completa de la Tardor Intercultural.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta