Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Un microclima jove creix a la Imperial

Un microclima jove creix a la Imperial

Un microclima jove creix a la Imperial

Coincidint amb la Setmana Blanca, la Conselleria de Joventut ha programat activitats per aproximar als joves el disseny del futur Casal Jove de la ciutat
Un microclima jove creix a la Imperial Grups de joves han dissenyat i mantingut un hort urbà
11/03/2011

Coincidint amb la parada escolar, la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona ha realitzat durant la Setmana Blanca un seguit d’activitats per tal d’iniciar dinàmiques i aproximar als joves el disseny del futur Casal Jove de la ciutat.

Durant tota la setmana una cinquantena de nois i noies han passat per l’Hivernacle, un microclima jove adaptat provisionalment en el context de l’Oficina Jove. Les activitats amb més acceptació han estat l’elèctric boogaloo, un ball que és tendència actualment a les sales de la ciutat, i la proposta de pintura mixta sobre cartró, dues sessions de dibuix urbà en la qual els participants han implantat la seva perspectiva sobre textures diferents. També s’han concentrat grups de joves a l’acció que plantejava el disseny i manteniment d’un hort urbà. Aquest projecte ecològic obre una via de voluntariat mediambiental per a la preservació i conservació d’aquest nou racó ubicat a l’espai en construcció “La Palmera”.

Temporalment, durant aquesta setmana, l’Hivernacle ha ofert al servei dels joves gairebé una vintena d’hores d’activitat. Simultàniament a les estones de formació, s’ha vehiculat un espai interlocutor amb l’equip de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona per així cedir la veu als joves i fer-los part activa del disseny i pla d’usos del que en breu coneixerem com a Espai Jove “Kesse”, el Casal de Joves.

Segells de reconeixement d’administració oberta