Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Activitats per a joves durant 'La setmana sense fum'

Activitats per a joves durant 'La setmana sense fum'

Activitats per a joves durant 'La setmana sense fum'

Del 24 de maig al dia 1 de juny
23/05/2012

El 31 de maig se celebrarà el dia Mundial Sense Tabac, per aquest motiu del 24 de maig a l’ 1 de juny es desenvoluparan una sèrie d’activitats per informar als joves sobre els perills i les addiccions que suposa el consum del tabac, amb el títol ”Setmana sense fum”, una iniciativa de les conselleries de Salut i Joventut de l’Ajuntament, del programa Salut i Escola de la Generalitat i de l’Oficina Jove del Tarragonès.

El programa és el següent:

  • Aquest dijous 24, de les 12 a les 12.45 h, els alumnes de primer i segon d’ESO del Col•legi Roig estaran a Tarragona Ràdio per explicar el treball que han fet durant el curs escolar amb el programa “Classe sense fum”.
  • Del dia 24 a l’ 1 de juny, 13 centres educatius instal•laran en els seus centres taules informatives amb la col•laboració de l’equip d’infermeria del programa Salut i Escola. També cal destacar, que l’Equip de prevenció en l’àmbit de les drogues i la sexualitat del departament de Salut de l’Ajuntament impartirà tallers de sensibilització relacionats amb el tabac als alumnes de 1er i 2on d’ESO . L’ IES Martí Franquès i el col•legi El Carme faran els tallers el 24 i 31 de maig.
  • Del 28 de maig a l’1 de juny, a l’Oficina Jove del Tarragonès els joves podran consultar informació sobre les addiccions i el perill del tabac en un espai tematitzat. A més, en el vestíbul, es projectaran documentals sobre el tabac i els poder dels reclams publicitaris.
    El 29 de maig, de les 18 a les 19.30h, a l’Espai Jove Kesse tindrà lloc un grup de discussió amb el títol “Ep! Parlem d’addiccions: El Tabac”, una activitat organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès. L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia a la web www.tarragonajove.org i per majors de 16 anys. Es reflexionarà sobre qüestions com: Qui treu benefici de què siguis fumador? Som lliures quan decidim fumar? Què en penses de la llei antitabac?...

 

Més informació a joves@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta