Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Aquest dimecres 11 d'abril comencen les inscripcions per a les activitats de la Primavera Jove

Aquest dimecres 11 d'abril comencen les inscripcions per a les activitats de la Primavera Jove

Aquest dimecres 11 d'abril comencen les inscripcions per a les activitats de la Primavera Jove

Del 13 d’abril al 30 de juny, es desenvoluparan 62 activitats formatives i de lleure educatiu amb un total de 1.180 places.
Aquest dimecres 11 d'abril comencen les inscripcions per a les activitats de la Primavera Jove Una activitat del programa Primavera Jove.
10/04/2012

Del 13 d’abril al 30 de juny, la conselleria de Joventut de l'Ajuntament oferirà 62 activitats formatives i de lleure educatiu amb un total de 1.180 places. 8 de cada 10 de les 62 activitats són gratuïtes i les que són de pagament no van més enllà dels 10 euros.

El tinent d’alcalde de Joventut de l’Ajuntament, Javier Villamayor, ha presentat aquest matí aquest programa de cursos i activitats  i ha subratllat que “l’objectiu és que el temps lliure dels joves també serveixi per a la formació, l’ocupació i el seu desenvolupament personal. Es tracta que els nois i noies puguin realitzar activitats de formació i orientació laboral, destacant les que plantegin alternatives de futur i, també, volem oferir un espai físic per desenvolupar la seva potencialitat com a professionals, com a creadors o com agents socials, tant en l’Espai Jove Kesse com La Palmera, o en d’altres alternatius”.

Villamayor també ha manifestat que “una novetat important és que els horaris de l’Espai Jove Kesse s’amplien durant els mesos d’abril, maig i juny per consolidar les aules d’estudi, així els divendres i dissabtes estaran obertes fins a les 12 de la nit, per donar suport als estudiants durant els períodes d’exàmens i les proves de selectivitat.” Altres dues novetats que s’han posat en marxa aquest mes d’abril és que qualsevol grup o jove creador pot mostrar a l’Espai Jove Kesse les seves accions artístiques i formar part de les programacions de divendres i dissabtes pel vespre o nit. I, també està en marxa: “La crida! Anuncis i propostes d’intercanvi”, que és one line i hom pot intercanviar accions i serveis entre grups de joves amb interessos comuns, està operatiu a la pàgina web www.tarragonajove.org

El període d’inscripcions a les 62 activitats programades s’inicia aquest dimecres 11 d’abril i es pot formalitzar mitjançat el web: www.tarragonajove.org o presencialment a l’Oficina Jove del Tarragonès i a l’Espai Jove kesse.

Algunes activitats destacades són les següents:

Primer Open Street Map a Tarragona
Aquesta és una iniciativa coorganitzada amb l’espai jove del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Un grup de joves es dedicaran a la geolocalització dels recursos i serveis del seu barri etiquetant-los de nou i referenciant-los correctament sobre plànol. Mitjançant tecnologia GPS i amb el suport de diferents departaments municipals, el grup de joves gestionarà aquest nou portal amb la pretensió de convidar-hi a altres ciutadans que hi vulguin col·laborar

Paco Roca & Club de Còmics
El dia 2 de maig Espai Jove Kesse comptarà amb la presència de Paco Roca, il·lustrador del còmic 'Arrugas', pel qual va rebre un Goya a la millor animació 2012. Serà una sessió magistral més una conferència coorganitzada amb el Club de Còmics.

Recerca de feina per a l’estiu
S’han organitzat vuit sessions informatives que donaran habilitats i recursos per afrontar la recerca de feina de diferents àmbits de treball: hostaleria, turisme, socioeducatiu, etc. Aquest cicle està coorganitzat per l’Oficina Jove del Tarragonès en conveni amb la Generalitat i el Consell Comarcal.

 Consulteu el programa complet aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta