Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Aquest dimecres s'han lliurat els diplomes dels cursos de formació i ocupació

Aquest dimecres s'han lliurat els diplomes dels cursos de formació i ocupació

Aquest dimecres s'han lliurat els diplomes dels cursos de formació i ocupació

74 alumnes s’han format com a administratius polivalents o ajudants de cuina, entre d’altres modalitats
Aquest dimecres s'han lliurat els diplomes dels cursos de formació i ocupació El tinent d’alcalde, Javier Villamayor, acompanyat pels 74 alumnes dels cursos. Foto: Jaume Omella
22/12/2011

El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament, Javier Villamayor, acompanyat del representant del SOC, Bruno Arnavat, ha presidit aquest matí a la sala d’actes de l’Ajuntament la cloenda dels cursos del Servei Municipal d’Ocupació i el lliurament de diplomes als 74 alumnes que hi han participat.

S’han impartit quatre cursos: Taller d’Ocupació de Cuina; Ajudant de cuina de col·lectivitats; Auxiliar d’infermeria en geriatria i Administratiu polivalent per a Pimes del programa Sefed (Simulació d’empreses amb Finalitats Educatives), finançats per l’Ajuntament, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.

El tinent d’alcalde, Javier Villamayor, ha afirmat que “els  programes desenvolupats tenen com a objectiu millorar la formació i l’ocupabilitat de les persones que estan en situació d’atur, per tal de facilitar el seu accés al mercat de treball amb les millors condicions possibles i en oficis relacionats amb sectors emergents”. També ha recordat que “aquest és un dels objectius del govern municipal”.

Els cursos han estat els següents:

  • Taller d’ocupació de cuina en el qual han participat 10 persones i s’ha combinat formació i treball. Els alumnes han desenvolupat una activitat professional equiparable a una empresa de servei de restauració. S’ha treballat en les competències professionals de cuina, serveis de càtering, restaurant i bar. La durada ha estat d’un any.
  • Formació d’ajudant de cuina de col·lectivitats i formació d’auxiliar d’infermeria en geriatria, amb 17 persones a cada curs, que han tingut una durada de 6 mesos.
  • Formació d’administratiu polivalent per a petites i mitjanes empreses, que l’han realitzat 30 persones. La durada ha estat de 6 mesos.

Al lliurament de diplomes també hi han assistit els representants de la Fundació Privada Sagrat Cor, Joan Andreu Torres, i de l’empresa Servisport, Òscar Hijosa, on els alumnes han realitzat pràctiques.

Segells de reconeixement d’administració oberta