Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Aquest divendres es projecta el documental de carrer realitzat amb joves de Sant Pere i Sant Pau

Aquest divendres es projecta el documental de carrer realitzat amb joves de Sant Pere i Sant Pau

Aquest divendres es projecta el documental de carrer realitzat amb joves de Sant Pere i Sant Pau

La presentació serà a les 18 h, al Centre Cívic del barri
Aquest divendres es projecta el documental de carrer realitzat amb joves de Sant Pere i Sant Pau Cartell promocional del VI Documental de Carrer
09/02/2012

Aquest divendres, a les 18 h, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau es projectarà el VI Documental de Carrer realitzat amb els joves del barri.

Com podríem descriure als joves de Sant Pere i Sant Pau? Com veuen el seu barri i com viuen les diferències culturals que hi ha? És la qüestió de gènere un fet remarcable? Aquestes són alguns dels temes que es tracten en el documental, que pretén, a través de la participació, crear un espai comú entre joves de procedència i caràcter heterogenis.

El grup de joves, un total de 35 participants entre els 15 i els 18 anys, han estat presents en bona part del procés creatiu que requereix un documental de carrer: preproducció, producció i postproducció. S’han realitzat més de quaranta entrevistes, 5 d'elles a adults, i la resta a joves.

El documental exposa visualment la mirada del barri de Sant Pere i Sant Pau, les mancances detectades, el model de convivència, integració cultural i immigració, i finalment, la perspectiva de gènere.

El documental és una iniciativa de la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb la col•laboració del Centre Cívic de Sant Pere i Sant, i la implicació del teixit associatiu conformat per: l’ Associació de Veïns La Unió SP i SP, l’Associació Cultural i Recreativa SP i SP, el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, la Colla Castellera SP i SP, l’IES Sant Pere i Sant Pau i l’Espai Jove del Centre Cívic.

El 17 de febrer, a les 19 hores, el documental es projectarà a l’Espai Jove kesse. Actualment, s’ha iniciat una fase de disseny del VII Documental de Carrer amb joves al barri de Bonavista.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta