Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Balanç posititu del cicle de Cultura de Carrer i de l'Estiu Jove

Balanç posititu del cicle de Cultura de Carrer i de l'Estiu Jove

Balanç posititu del cicle de Cultura de Carrer i de l'Estiu Jove

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha assegurat que “el futur passa per apostar pels joves i per la col·laboració entre el sector públic i el privat. Des de l’Ajuntament hem fet un esforç per donar rendiment social a les inversions que vam fer en el passat”
Balanç posititu del cicle de Cultura de Carrer i de l'Estiu Jove Concert de Fetitxe13 a l'Espai La Palmera
07/08/2012

El tinent d’alcalde, acompanyat per Adrià Marcos, de l’Associació Robòtica de la URV URbots, Rebeca Sanchez, de Crazydancers,  i Daniel Bonillo de  Vòrtex Produccions, han presentat  el balanç de les activitats d’enguany del cicle Cultura de Carrer i l’Estiu Jove.

Aquest any a l’Estiu Jove s’han proposat 71 activitats i un total de 2800 places. Fins al moment s’han realitzat 58 activitats en les quals han participat un total de 2367 persones. L’Espai Kesse, que s’ha convertit en l’espai d’educació no formal de referència de la ciutat, ha tingut durant el mes de juliol una afluència de 1500 persones, el que ha estat el seu màxim històric en quant a nombre d’assistents. Durant l’Estiu Jove també s’ha treballat amb proximitat amb els grups de joves i col·lectius d’altres barris com Campclar, Riu Clar, Torreforta, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. La franja d’edat més important a les activitats han estat els joves d’entre 12 i 17 anys. En aquest sentit, el representant de l’entitat URbots, Adrià Marcos, ha assegurat que “nosaltres proposem la robòtica com a eina docent dirigida a joves interessats que no la poden cursar a les escoles. Degut al gran èxit que hem tingut enguany a l’Estiu Jove, ja estem pensant en l’edició de l’any vinent”. Per la seva banda, la representant de l’organització Crazydancers, Rebeca Sánchez, ha volgut “donar les gràcies a l’Ajuntament per haver-nos cedit un espai tan fantàstic i perfectament equipat per dur a terme el nostre curs”.

D’altra banda, la setena edició del cicle Cultura de Carrer, que s’ha celebrat a l’Espai Jove La Palmera, ha superat enguany els 5000 assistents, 1000 més que l’edició de l’any passat, també celebrada al mateix espai. Així doncs, es consolida a l’Espai Jove La Palmera una programació propera i de qualitat, que ha inclòs actes de tot tipus: màgia, performances, festivals de teatre d’acció, cinema i especialment actuacions musicals. El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor ha destacat que “en un moment complicat com aquest, aconseguir oferir 27 dies diferents d’activitats amb una mitjana diària de 170 espectadors, és tot un èxit. A més cal destacar que aquest any el cicle s’ha emmarcat dins de les activitats de Tarragona 2012 Capital de la Cultura Catalana”. En aquest sentit, el representant de Vòrtex Produccions, Daniel Bonillo, ha afegit que “gairebé el 60% de la programació del cicle és de Tarragona, creiem que és una necessitat vital per la ciutat que projectes d’aquest tipus tirin endavant”.
Tota la informació dels cicles a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta