Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Cicle de recerca de feina per a l'estiu

Cicle de recerca de feina per a l'estiu

Cicle de recerca de feina per a l'estiu

Tallers per a joves amb la finalitat de donar les eines per treballar en els diferents sectors amb més demanda durant l’estiu
09/05/2012

L’Oficina Jove del Tarragonès ha organitzat per aquest mes de maig un Cicle de recerca de feina per l’estiu, mitjançant tallers on s’informa dels perfils de treballadors que es cerquen, la formació i l’experiència que es requereix.

El cicle consta de quatre sessions. La primera, que es va fer el passat dia 3, tractà  sobre  el sector de l’hostaleria. Aquest dijous,  10 de maig, de 18 h a 19.30 h,  a l’Espai Jove Kesse (c/ Sant Antoni Maria Claret 12-14), es durà a terme el segon taller per trobar feina a l’estiu dins el sector del Turisme i la Informació.

Les pròximes setmanes es faran tallers sobre el lleure, esports i comerç.

Els tallers estan adreçats a joves majors de 16 anys i són  gratuïts, però per cal fer la inscripció prèvia a través de la pàgina web: www.tarragonajove.org o bé, a l’Oficina Jove del Tarragonès.

Aquests tallers s’emmarquen en la formació per a la promoció de l’autonomia personal i l’emancipació. En aquesta línia, al llarg de la primavera tots els dijous per la tarda es duen a terme tallers per millorar l’ocupabilitat dels joves  i els divendres es promouen  tallers sobre hàbits saludables.

L’Oficina Jove del Tarragonès està gestionada per la direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

Més informació:

Oficina Jove del Tarragonès, Plaça Imperial Tarraco, 1 | Tel. 977 251 873

Horaris: de dimarts a divendres de 9.30h a 13.30h i la tarda de dimarts de 16h a 19h i dijous de 17h a 20h

joventut@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta