Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Continuen les activitats d'estiu als espais joves “KESSE” i “LA PALMERA”

Continuen les activitats d'estiu als espais joves “KESSE” i “LA PALMERA”

Continuen les activitats d'estiu als espais joves “KESSE” i “LA PALMERA”

Cinema, concerts, recitals i tallers per al joves.
24/07/2012

 

Aquesta setmana, del 24 al 29 de juliol, l’espai jove La Palmera, immers en el cicle “Cultura de Carrer”, proposa diàlegs entre llenguatges musicals diversos.

Avui dimarts a les 21.30 h, Pistol Please i Yvori aproximaran els estils grunge, postpunk i indie. Les dues formacions estan integrades per músics especialment joves de la ciutat de Tarragona.

Al cinema a la fresca de demà dimecres 25, a les 22 h, es projectarà la pel·lícula Retratos de un mar de mentiras, de Carlos Gaviria.

El dijous 26 de juliol, a les 20.30 h, un nou recital de Lectures calentes d’estiu servirà com a cloenda de les activitats de l’Escola de Lletres de Tarragona. Just a l’acabar el recital, a les 22 h, es donarà pas a la formació a duet de guitarra i flauta travessera dirigida per Denise Guershanick.

Divendres 27 de juliol, a partir de les 22 h, dues novetats musicals aterraran a l’escenari de la Palmera: l’obesisme il·lustrat del grup Obeses i el nou treball de Don Simon y Telefunken portaran a Tarragona estils realment esperpèntics, que naveguen des de l’operística grotesca-country fins a l’experimental d’avantguarda.

En la mateixa línea, dissabte a partir de les 22 h, Mau Boada convidarà al públic a sentir-se part de les seves cançons de bressol al·lucinògenes, d’un folk tripós i escapades al circ. Esperit! és la nova obra de qui és considerat un dels pocs homes-orquestra que queden al país.

Finalment, per tancar els concerts del cap de setmana, el mateix dissabte a les 23h, els finalistes del concurs Sona 9, Pulpopop, actuaran en una festa dels horrors psicodèlics on no hi faltaran dosis d’adrenalina ni salts tentaculars entre instruments.

Pel que fa a les activitats lúdiques, formatives i ocupacionals a l’espai Jove Kesse, destaquen la sessió "trobar feina a través d’internet”, la cuina de petits fours i la introducció als remeis casolans.

Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta