Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 CURSOS DE RUS PER RESPONDRE A LA DEMANDA DELS SECTORS DE LA RESTAURACIÓ I EL TURISME

CURSOS DE RUS PER RESPONDRE A LA DEMANDA DELS SECTORS DE LA RESTAURACIÓ I EL TURISME

CURSOS DE RUS PER RESPONDRE A LA DEMANDA DELS SECTORS DE LA RESTAURACIÓ I EL TURISME

CURSOS DE RUS PER RESPONDRE A LA DEMANDA DELS SECTORS DE LA RESTAURACIÓ I EL TURISME Alumnes del curs de rus durant una classe
05/03/2012

En els darrers anys han augmentat els visitants d’origen rus a la ciutat de Tarragona i al conjunt de la Costa Daurada. Això ha generat la necessitat de què el personal d’atenció al públic que treballa en els serveis vinculats a la restauració i el turisme tingui les nocions de rus imprescindibles per atendre correctament els clients procedents de Rússia.

Per donar resposta a la demanda formativa d’aquests sectors, el Servei Municipal d’Ocupació, imparteix aquests mesos un curs de rus especialitzat pel sector de la restauració i un altre pel sector turístic. Cada curs tindrà una durada de 90 hores.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins el programa ‘Treball als barris’. Poden accedir-hi persones en situació d’atur o que estiguin treballant. El principal requisit és haver finalitzat l’ESO o una formació equivalent.

En la nostra aposta per donar resposta a les necessitats formatives en idiomes de les empreses del territori oferim, a més de la formació en rus, formació d’anglès, sobretot a nivell conversa. 
 

Segells de reconeixement d’administració oberta