Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Del 20 al 22 de juliol Tarragona acollirà l'EXPOTAKU.

Del 20 al 22 de juliol Tarragona acollirà l'EXPOTAKU.

Del 20 al 22 de juliol Tarragona acollirà l'EXPOTAKU.

El recinte firal del Palau de Congressos acollirà el Saló del Manga de Tarragona, organitzat per la Federació Otaku de Catalunya i la Plataforma O.D.E. Seran tres dies plens d’activitats relacionades amb el fenomen Manga, l’Anime, els videojocs, el Cosplay i la cultura nipona en general.
18/07/2012

 

L’acte d’inauguració tindrà lloc divendres, a les 10.30 h, i anirà  a càrrec del tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor.

L’Expotaku comptarà amb una trentena d’expositors i hi ha programades més de 100 activitats: concursos, tallers i  exhibicions. Cal destacar, els Populars vlogers (vídeo bloggers); humorístics, com Loulogio, Bolli y Yelow Melow, que presentaran concursos i actuacions; exhibició de ball Kpop (coreografies pop coreanes), a càrrec de Good Thing, Holic i X Twins i el debut artístic de nous talents de l'agència Idol Project. També hi haurà zones temàtiques de videojocs i un espai de dedicat a Nintendo 3DS a càrrec de Blogocio.

Dissabte per la tarda s'oferirà un concert en directe amb les bandes J-E Music més importants del panorama nacional: Mizu, Yoshisuke Suga, White Noise, Silent Orchestra i Disaster Vangh.

La Fira romandrà oberta de 10 a 20 hores i el preu de l'entrada és de 5€/ dia. El diumenge dia 22, l’ entrada és gratuïta per Cosplayers.

Més informació  www.expotaku.com/tarragona

 

Segells de reconeixement d’administració oberta