Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Del 20 al 22 de juliol Tarragona acollirà l'ExpOtaku, el Saló del Manga de Tarragona

Del 20 al 22 de juliol Tarragona acollirà l'ExpOtaku, el Saló del Manga de Tarragona

Del 20 al 22 de juliol Tarragona acollirà l'ExpOtaku, el Saló del Manga de Tarragona

La fira oferirà concursos, tallers, concerts i exhibicions relacionades amb el món del Manga i la cultura nipona.
Del 20 al 22 de juliol Tarragona acollirà l'ExpOtaku, el Saló del Manga de Tarragona Cartell de la fira
25/06/2012

 

El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor i el director de la gira Expotaku, David Gaspar, han presentat avui la segona edició del Saló del Manga de Tarragona. Se celebrarà del 20 al 22 de juliol al recinte Firal d'El Palau i serà organitzada per la Federació Otaku de Catalunya i la Plataforma O.D.E. (Organizadores de Eventos).

Durant tres dies es programaran més de 100 activitats relacionades amb el Manga, l’Anime, els videojocs, el Cosplay i la cultura nipona en general, amb concursos, tallers, exhibicions i actuacions. També hi haurà estands comercials relacionats amb la temàtica.

Les novetats més importants d’aquesta edició són: la presència de populars vlogers (vídeo bloggers) humorístics com Loulogio, Bolli y Yelow Melow, que faran de presentadors d'alguns dels concursos i actuacions programades; l'exhibició de ball Kpop (coreografies pop coreanes) a càrrec de Good Thing, HOLiC i X Twins, i el debut artístic de nous talents de l'agència Idol Project.

A la Fira s'habilitaran zones temàtiques de videojocs amb un espai de dedicat a Nintendo 3DS, a càrrec de Blogocio, i es faran tornejos classificatoris amb nombrosos premis. La tarda del dissabte, 21 de juliol, s'oferirà un concert en directe amb les bandes J-E Music* més importants del panorama nacional: Mizu, Yoshisuke Suga, White Noise, Silent Orchestra i Disaster Vangh. També hi participaran una trentena d’expositors amb activitats lúdiques i comercials. El preu de l’entrada serà de 5 euros.

El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, ha destacat que es tracta “d’una fira lúdica multidisciplinar i multigeneracional amb premis i diversió per a tots els públics. Després de l'èxit de l'edició de l’any passat, esperem que enguany més de 3.000 persones visitin el Saló Manga”.

La Gira d'ExpOtaku 2012 ja s'ha celebrat a les localitats de Sabadell, La Corunya i Almeria.

Expotaku, Tarragona 2012

  • Dates: 20, 21 i 22 de juliol
  • Lloc: Recinte Firal d’El Palau
  • Horaris: de 10 h a 20 h
  • Preu de l'entrada: 5 € /entrada 1 dia*

*El diumenge 22 de juliol entrada gratuïta per Cosplayers.

Més informació:

http://www.expotaku.com/tarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta