Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Del 27 al 30 de desembre, activitats per a joves a l'Espai Kesse

Del 27 al 30 de desembre, activitats per a joves a l'Espai Kesse

Del 27 al 30 de desembre, activitats per a joves a l'Espai Kesse

Del 27 al 30 de desembre, activitats per a joves a l'Espai Kesse Espai Jove "Kesse" - activitats hivern 2012
19/12/2011

La conselleria de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat una sèrie d’activitats que es desenvoluparan del 27 al 30 de desembre en l’Espai Jove Kesse i que van dirigides a nois i noies de 12 a 29 anys, però especialment els que tenen entre 14 i 17, i que estan immersos en el cicle transitori escola – treball.


El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha manifestat que "l’objectiu dels tallers que s'han programat és proporcionar als joves informació i orientació sobre diferents perfils formatius i professionals, mitjançant activitats lúdiques”. També ha destacat que “ tots els tallers són gratuïts i s’impartiran a l’Espai Kesse, un equipament de referència pels joves de Tarragona, destinat a ser un punt de trobada on s'hi desenvolupen sessions formatives i ocupacionals, exposicions, oci i lleure”.

 

Aquest any podrem gaudir de tallers formatius, activitats esportives, espais d’ aventura, circ, dansa, robótica, teatre, clown, ofertes especials, concerts, dj’s, videojocs, orientació, grafitti, còmic, cuina i gastronomía i moltes coses més!

En els propers dies penjarem més informació sobre les activitats.

L’Espai Jove Kesse, ubicat al c. Sant Antoni Maria Claret 12, està obert de dimarts a dijous de 17 a 21 h i els divendres i dissabtes de 17 a 22 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta