Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 18 de desembre s'obren les inscripcions de les activitats matinals del Casal x Nadal

18 de desembre s'obren les inscripcions de les activitats matinals del Casal x Nadal

18 de desembre s'obren les inscripcions de les activitats matinals del Casal x Nadal

Són gratuïutes i es poden realitzar presencialment a l’Oficina Jove del Tarragonès o a través de la seva pàgina web.
18 de desembre s'obren les inscripcions de les activitats matinals del Casal x Nadal Casa x Nadal.
17/12/2012

 

Aquest Nadal l’Espai Jove Kesse obre les seves portes amb el Casal x Nadal, un cicle d’activitats de lleure, formació i ocupació totalment gratuïtes que tindran lloc del 27 al 30 de desembre. L’objectiu d’aquestes propostes és fomentar el valor de l’emprenedoria i la projecció d’iniciatives juvenils.

Durant els matins d’aquests quatre dies, de 10 a 14 h, s’han programat 12 activitats monogràfiques, els monogràfics Kesse. Aquests tallers matinals són gratuïts, però requereixen una inscripció prèvia, que es podrà fer a partir de dimarts 18 de desembre a través de la pàgina web www.tarragonajove.org o presencialment a l’Oficina jove del Tarragonès (de dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h; dimarts i dijous de 16 a 19 h).

Aquestes activitats matinals tractaran disciplines tan diverses com la dansa, l’horticultura i la jardineria, la robòtica, el beatbox, el futbolí humà, el podcast ràdio, el disseny animació blender, l’escultura cartoon, la màgia creativa i l’scalextric, entre altres. Durant tots els matins també es realitzarà un curset de premonitors i un taller de ràdio.

Programa

A banda de les activitats matinals, cal destacar també el concert del músic Markooz Beatbox el proper 27 de desembre a les 22 h i l’espectacle de l’actor Pep Plaza, conegut per les seves aparicions al programa de televisió Crackòvia, el 30 de desembre a les 22 h.

Durant les tardes es duran a terme les demos Kesse de 17 a 21 hores. Es tracta d’activitats de 30 minuts dividides en diferents itineraris, de temàtiques tan diverses com bàsquet 3x3, rocòdrom, pintura mural i grafit, joieria, scalextric, jocs de rol i estratègia, massatges, teatre, clown, titelles, efectes especials sobre cos i zones de joc interactiu. Totes aquestes activitats són gratuïtes i amb accés lliure, i estan especialitzades en un tema concret, però sempre abordades des de la vessant ocupacional i formativa sense oblidar la part lúdica i vivencial. Cada taller estarà conduït per un professional del sector que podrà orientar i assessorar sobre la seva trajectòria al sector laboral i l’experiència enfront el dia a dia.

Espai Jove Kesse

L’Espai Jove Kesse és un equipament que pretén ser el punt de referència de relació i convivència de tots els joves entre 12 i 34 anys de la ciutat de Tarragona. L’edifici s’estructura en quatre plantes i posa a disposició una varietat de sales i serveis destinats a la trobada, sessions formatives, exposicions, oci i lleure, assessories, xerrades, projeccions visuals, tallers oberts per a producció, sales d’estudi, recursos informàtics, espais d’assaig artístic i vestuaris. Aquest nou equipament a Tarragona, fet per i per a la joventut, es troba al c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14. El seu horari d’obertura en activitat ordinària és de dimarts a dijous de 17 a 21 h i els divendres i dissabtes de 17 a 22 h.

Per a més informació i inscripcions: www.tarragonajove.org o presencialment a l’Espai Jove Kesse o a l’Oficina Jove del Tarragonès.

Segells de reconeixement d’administració oberta