Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Dimarts se celebra el Dia de la Formació Professional al Casal Jove Kesse

Dimarts se celebra el Dia de la Formació Professional al Casal Jove Kesse

Dimarts se celebra el Dia de la Formació Professional al Casal Jove Kesse

S'oferiran conferències i tallers demostratius de diferents instituts i centres professionals de Tarragona, que donaran a conèixer els ensenyaments que imparteixen
Dimarts se celebra el Dia de la Formació Professional al Casal Jove Kesse Alumnes de Formació Professional de l'especialitat de topografia.
16/03/2012

El conseller de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, i el d’Ensenyament, Joan Sanahujes, participaran aquest dimarts 20 de març, a les 10.30 h, a la jornada “Professional Point” que se celebrarà durant tot el dia a l’Espai Jove Kesse.
A les 11 del matí, assistiran a la conferència sobre “El sector del transport i la logística”, de l’INS Vidal i Barraquer, on també hi haurà la presència del sotsdirector general d'infraestructures de la direcció general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Francesc Xavier Flores.

La Jornada comptarà amb conferències, exposicions i tallers demostratius de diferents instituts i centres professionals, que donaran a conèixer els ensenyaments que imparteixen com electricitat i electrònica, arts gràfiques, atenció sociosanitària, imatge personal, comerç i màrqueting, etc.

Durant tota la setmana continuen les activitats de la segona edició del Professional Point, que tracta de donar a conèixer l’oferta formativa de la Formació Professional a Tarragona. Entre els actes que es desenvoluparan durant aquesta setmana destaquen:

  • Dilluns 19, al Centre Cívic de Torreforta, s’exposarà l’oferta formativa de diferents centres de formació professionals.
  • Dimarts 20 se celebrarà al Casal Jove Kesse el Dia de la Formació Professional amb conferències i tallers demostratius de diferents instituts i centres professionals de Tarragona, que donaran a conèixer els ensenyaments que imparteixen. Pel matí, de 9 a 14, hi haurà les conferències i, de 16 a 19 hores, tallers i activitats demostratives d’especialitats, per exemple: electricitat i electrònica, arts gràfiques, atenció sociosanitària, imatge personal, comerç i màrqueting, etc.
  • Dijous 22, a l’ Institut Municipal d’Educació, hi haurà una jornada de formació de persones adultes.
  • Divendres 23, a l’Oficina Jove del Tarragonès es donarà informació i orientació sobre la FP.

Us adjuntem tota la informació de:

Segells de reconeixement d’administració oberta