Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 El bàsquet i la màgia, protagonistes de la nit de divendres a l'Espai Jove "Kesse"

El bàsquet i la màgia, protagonistes de la nit de divendres a l'Espai Jove "Kesse"

El bàsquet i la màgia, protagonistes de la nit de divendres a l'Espai Jove "Kesse"

Noves activitats d'esport i lleure per als joves dins de la programació de la Primavera Jove.
10/05/2012

 

Aquest divendres 11 de maig l’Espai Jove "Kesse", dins de la programació d’activitats de la Primavera Jove, ofereix dues activitats destinades als joves: un torneig de Bàsquet 3x3 i una nova acció en el marc de l’Escenari Obert, on la protagonista serà la màgia.

 

Torneig de bàsquet 3x3

 

De 19 h a 23 h, a l’Espai Jove Kesse es podrà participar en un torneig de bàsquet 3x3. (Activitat posposada per causes meteorològiques que s’havia de celebrar el passat 4 de maig). Cal que els participants formin grups de 3 persones i s’inscriguin prèviament i gratuïtament a la web www.tarragonajove.org . Cada grup s’identificarà amb un nom que  haurà triat. Els grups hauran d’anar jugant partits fins arribar a la final. Cal recordar que l’espai és obert per jugar a bàsquet en horari d’obertura de l’Espai.

 

Escenari Obert: Màgia

 

A les 22 h a l’Espai Jove "Kesse", hi haurà una nova proposta dins la programació de L’escenari obert amb accés totalment gratuït. L’acció, un espectacle de màgia a càrrec del grup EL ILUSIONADOR. El grup, format per dos joves tarragonins amb inquietuds artístiques, treballen en el món de la música i la màgia, i aquest divendres, tindrem l’oportunitat de veure la seva exhibició de trucs plens de màgia i humor.

L’espai Kesse, creat per facilitat espais d’exhibició als col·lectius culturals i juvenils, està obert a qualsevol proposta d’art d’acció, arts escèniques, sonores i visuals, i durant les primeres setmanes ha tingut molt bona acollida. Això ha fet que s’hagin rebut noves propostes; així que les properes setmanes podrem veure: el 18 de maig una acció de poesia i performance, el 25 de maig un duel de rap, el 8 de juny gaudirem de la nit de la il·lustració, el 15 de juny serà la nit del teatre, i el 22 de juny hi hauran accions musicals i parlades.

Per incloure alguna iniciativa d’acció creativa en el marc de l’Escenari Obert cal posar-se en contacte amb joventut@tarragona.cat o  presencialment a l’Espai Jove Kesse, de dimarts a dissabte de 17 a 21h. L’espai està obert a qualsevol proposta d’art d’acció, arts escèniques, sonores i visuals.

 

Més informació:

joves@tarragona.cat | joventut@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta