Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 El Centre Cívic de Torreforta acull una exposició i un documental sobre 'Les dones als orígens de Torreforta'

El Centre Cívic de Torreforta acull una exposició i un documental sobre 'Les dones als orígens de Torreforta'

El Centre Cívic de Torreforta acull una exposició i un documental sobre 'Les dones als orígens de Torreforta'

L’equip de recerca del projecte, que porta per títol “Per amor a la Ciutat”, endegà una investigació consistent en la reconstrucció de la història dels barris de Tarragona a través de les vivències, narratives i experiències de les dones, que es va iniciar a Torreforta.
El Centre Cívic de Torreforta acull una exposició i un documental sobre 'Les dones als orígens de Torreforta' Inauguració de 'Les dones als orígens de Torreforta'. Foto: Mauri.
26/04/2012

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va inaugurar ahir al Centre Cívic de Torreforta l’exposició i documental “Les dones als orígens de Torreforta”. L’equip de recerca del projecte, que porta per títol “Per amor a la Ciutat”, endegà una investigació consistent en la reconstrucció de la història dels barris de Tarragona a través de les vivències, narratives i experiències de les dones, que es va iniciar a Torreforta.

El projecte va ser avalat i recolzat per la Comissió de Recuperació de la Memòria Històrica de les Dones, del Consell Municipal de Dones de Tarragona. Així mateix, l’Equip d’Audiovisuals de l’URV i l’associació Causa Morada han realitzat el documental i l’exposició.

Segells de reconeixement d’administració oberta