Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 El Club dels Tarraconins amb la cultura popular

El Club dels Tarraconins amb la cultura popular

El Club dels Tarraconins amb la cultura popular

Les associacions que participen en la 3a edició del Muda’t s’apropen als més petits amb una activitat dinàmica que els permetrà conèixer la cultura popular catalana.
13/06/2012

El proper dissabte 16 de juny, d’11 h  a 13 h, els més petits de la ciutat podran descobrir les parts més desconegudes i curioses de la dansa i la música popular a través de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, el Casal Tarragoní, l’Esbart Dansaire i l’Esbart Santa Tecla.

És tracta d’una ruta que passa per cadascún dels locals i on podran conèixer què fan, com ballen, etc. Serà moment d’aprendre a ballar la sardana, de familiaritzar-se amb els instruments més tradicionals de la cobla o conèixer l’estructura d’un esbart. A més a més, també podran conèixer la roba tradicional a través de jocs.

Tot plegat amb un carnet de ruta per anar marcant a cada seu i que es podran descarregar del web dels tarraconins. Aquells que visitin les 4 associacions i segellin el seu carnet rebran un obsequi i entraran al sorteig de 5 lots de productes del Club dels Tarraconins. Els noms dels guanyadors sortiran publicats al web del Club durant el mes de juny.

Per participar-hi és necessari inscriure’s prèviament al web del Club abans del 15 de juny a les 12 hores.

La3a edició del Muda’t propa per primer any als més petits de la ciutat i a les seves famílies quan el Club dels Tarraconins ja compta amb més de 10.060 socis. Aquesta proposta de les entitats de dansa i música i el Club dels Tarraconins és una manera de fer arribar la cultura més tradicional als petits de la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta