Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 El Club dels Tarraconins recull fotografies antigues del Parc de Nadal

El Club dels Tarraconins recull fotografies antigues del Parc de Nadal

El Club dels Tarraconins recull fotografies antigues del Parc de Nadal

Aquest Nadal s’exposaran al Recinte Firal del Palau de Congressos, per celebrar els 25 anys del Parc.
23/11/2012

 

La Nineta, l’Ivori, el Wanda, el professor Magí i el Juli estan treballant en la producció del Parc Infantil d’aquest Nadal i a partir d’avui recullen fotografies d’anteriors Parcs de Nadal de Tarragona perquè volen presentar-les públicament en una exposició titulada “Recorre la història. 25 anys de Parc de Nadal”.

Fins el dia 10 de desembre, les imatges es podran enviar de forma digital a parcdenadal@tarraconins.cat o es podran entregar presencialment a l’oficina del Club dels Tarraconins (cr Pons d’Icart. Hotel d’Entitats. Edifici pàrquing La Pedrera, 6a planta).

Per a una millor preservació de les fotografies originals, es recomana cedir còpies. Aquestes còpies no seran retornades i quedaran emmagatzemades a l’arxiu històric del Club dels Tarraconins.

Les imatges recollides seran seleccionades per exposar-se al Parc Infantil d’aquest Nadal, al Recinte Firal del Palau de Congressos. Per això és important que les fotografies presentades vagin acompanyades d’algunes dades descriptives:

• Nom de l’autor
• Data
• Localització
• Explicació/anècdota (optatiu)

La Nineta i l’Ivori sortejaran 10 invitacions dobles entre totes aquelles persones que facin arribar les seves imatges.

Tota la informació relacionada amb la recepeció de fotografies per a l’exposició està penjada al web www.tarraconins.cat. També podeu trucar a l’oficina del Club dels Tarraconins 977 253 520.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta