Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 El grup de teatre Lestonnac-L'ensenyança representa “Arsènic i puntes de coixí” al Teatre Metropol

El grup de teatre Lestonnac-L'ensenyança representa “Arsènic i puntes de coixí” al Teatre Metropol

El grup de teatre Lestonnac-L'ensenyança representa “Arsènic i puntes de coixí” al Teatre Metropol

És la segona representació de la Mostra Jove de Teatre de Tarragona.
El grup de teatre Lestonnac-L'ensenyança representa “Arsènic i puntes de coixí” al Teatre Metropol El grup de teatre Lestonnac-L'ensenyança
15/05/2012

El Grup de Teatre Lestonnac-L’ensenyança presentarà demà dimecres, a les 21 hores, al Teatre Metropol, l’escenificació de l’obra Arsènic i puntes de coixí, de Joseph Kesselring, sota la direcció d’Enric Prats. Aquesta obra forma part de la 19a Mostra de Teatre Jove, que enguany compta amb 10 companyies de teatre amateur. L’entrada és gratuïta.

Arsènic i puntes de coixí és una comèdia on les germanes Brewster són unes senyores admirables que només pensen a fer bé al pròxim. Sovint reben les visites del reverend Harper i de la policia. Amb elles hi conviu el seu nebot Teddy, que es creu el president dels EUA. Les aficions i peculiaritats d’aquesta família potser faran que coneguem una altra manera d’ajudar els altres.

El Grup de Teatre Lestonnac-L’ensenyança cada any és diferent, ja que són els alumnes de primer curs de Batxillerat els que assumeixen el repte de realitzar una obra de teatre amb l’ajuda dels educadors; el grup s’encarrega de tot el que comporta: attrezzo, escenografia, llum i so, vestuari i maquillatge, entre d’altres.

La 19a Mostra vol divulgar el teatre realitzat pels joves; afavorir el desenvolupament d’aquests col·lectius amb la utilització del Teatre Metropol, fomentar el teixit social i augmentar la iniciativa dels grups amateurs perquè hi hagi continuïtat a la seva feina.

Més informació: www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta