Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 El II Casal x Nadal se celebrarà entre el 27 i el 30 de desembre

El II Casal x Nadal se celebrarà entre el 27 i el 30 de desembre

El II Casal x Nadal se celebrarà entre el 27 i el 30 de desembre

L'Espai Jove Kesse organitza “La fàbrica d’idees”, un cicle d’activitats per a joves entre 12 i 17 anys
El II Casal x Nadal se celebrarà entre el 27 i el 30 de desembre A la foto i d’esquerra a dreta, Siscu Guirro, tècnic de joventut i el tinet d’alcade Javier Villamayor
13/12/2012


CasalxNadalProperament se celebrarà la segona edició del Casal x Nadal, que ofereix un total de 1000 places, 300 de les quals són places pels tallers matinals amb una previsió a la tarda de 700 places obertes. Aquest cicle extraordinari d’activitats per a joves entre 12 i 17 anys, tindrà lloc a l’Espai Jove Kesse, durarà quatre dies i és intensiu. Del 27 al 30 de desembre, tindran lloc les 41 activitats, de les quals 12 són amb inscripció prèvia al matí i 26 de lliure accés a la tarda, a més dels tres espectacles a l’escenari obert.

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor ha precisat: “Amb aquest proposta hem arribat al límit i traiem el màxim suc del casal Kesse. Es una oferta interessant perquè hem detectat que els joves de 12 a 17 anys estaven desatesos, ja que no hi havia activitats nadalenques. L’emprenedoria, la creativitat i la canalització ciutadana són eixos fonamentals de la programació”

Destaca la participació del music Markooz Beatbox en concert espectacle, i de l’actor Pep Plaza conegut per les seves aparicions a Crakòvia, Polònia etc. que són dos referents que explicaran als nois i noies les seves respectives trajectòries professionals al món de l’espectacle, la ràdio i la televisió.

12 Activitats al matí amb inscripció

Matí (10.00 a 14.00 h): S'ofereixen activitats com ganxet, curs de premonitors, Podcast, torneig futbolí humà, disseny animació, escultura, cartoon, Slot-F1 (Scalextric), Podcast, hip-hop, màgia creativa o jardineria.

26 Activitats a la tarda de lliure accés

De 17.00  a 21.00 hores: tallers de Podcast Ràdio, escultura cartoon, Slot F1-Scalextric, còmic, hip-hop New Style, teatre, rocòdrom, Stop motion, Robòtica Curiosity Lego, clown, màgia, Fx-efectes especials, fisio, cupcakes, cuina creativa, horta urbana, disseny animació Blender, Grafiti Stencils, APPS city, Jocs de rol i estratègia, sala recreativa, Dj musical, fàbrica d’idees, 3x3, Benging aventura, futbolí humà.

3 Espectacles a l'esceneri obert

  • Dia 27 de desembre, a les 22.00 h Markooz Beatbox. Concert espectacle.
  • Dia 28 de desembre, a les 22.00 h Las Ninfas. Performance /contes/humor
  • Dia 30 de desembre, a les 22.00 h Pep Plaza de Cackovia. Concert espectacle

 

Pel que fa a la organització del Casal x Nadal s’hi ha implicat de més de 30 entitats, col·lectius i grups de joves: Associació Xicòria, Manel Escurriola, Albert Claramonte, Gustavo, Associació de Salut i Clown, Fundació Santa Maria de Siurana, Nil Travel, Jose Baglietto, Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona, Crazydancers, Susana García, Markooz, Arnau Casanovas, Òscar Elgarrista (Companyia Mayéutica), Urbots, Albert Conde, Auriga, Aula F7, Ooso Còmics, Genovesa Narratives Teatrals, Fundació En Xarxa, Magician, Tarracodroid.

És vinculant l’eix lleure més formació més educació, per realizar les propostes d’activitats. Pel que fa a la programació d’activitats formatives i lúdiques es vol impulsar les inquietuds dels joves i orientar-los entorn l’autoocupació i l’emprenedoria. A més dels tallers es realitzaran accions informatives entorn el treball autònom, el cooperativisme i el conjunt de fòrmules per a que les persones puguin iniciar el seu camí cap a la professionalització.

És un dels objectius destacats del cicle Casal x Nadal i el seu fil conductor cultivar el potencial creatiu dels joves i estimular les habilitats d’emprenedoria per tal que siguin protagonsites actius en la construcció i transformació de la ciutat on conviuen.

Les inscripcions es poden fer a partir del dia 18 de desembre a les 10.00 del matí, presencialment a l’Oficina jove (plaça Imperial Tàrraco 1) o a www.tarragonajove.org

 

Markooz Beatbox

Markooz és un dels màxims referents de l'art del human beatbox a Espanya. Natural d'Ocata (Barcelona), des de 2005 ha mostrat la seva sorprenent talent realitzant shows a Espanya, Portugal, França, Alemanya i Regne Unit.

El juny de 2008 va ser proclamat guanyador del Primer Campionat d'Espanya de Human Beatbox, organitzat a Salamanca pel Festival de les Arts de Castella i Lleó i Beatbox Battle ®.

A principis de 2011 Markooz acaba la seva associació amb XXL Produkziones i finalitza el projecte Més Beatbox per emprendre una nova etapa en la seva carrera professional, mantenint el seu esperit de constant creixement i evolució.

Pep Plaza

Tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dóna a conèixer a la Televisió de Catalunya al programa d’humor Set de Nit que presentava Toni Soler, on feia les paròdies dels personatges Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart.

Posteriorment va participar a Homo Zapping (José Corbacho, Antena 3 TV), Sres i Srs (Àngel Casas, La 2), La Réplica (Carlos Latre, Telecinco), El club (Albert Om, TV3), Buenafuente (Andreu Buenafuente, La Sexta), Bocamoll Estiu (Espartac Peran, TV3), etc.

En la actualitat forma part de Crackòvia, programa d'èxit de TV3, amb imitacions de personatges del món futbolístic. També participa amb col·laboracions al programa Polònia, de la mateixa cadena. D'altre banda, el podem veure al programa Espejo Público (Antena 3) tots els dijous. Finalment, també té el seu propi espectacle en directe anomenat Clònica d'Humor.

Segells de reconeixement d’administració oberta