Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 EL Viver d'empreses abaixa un 28% les seves tarifes per donar suport a la creació d'empreses

EL Viver d'empreses abaixa un 28% les seves tarifes per donar suport a la creació d'empreses

EL Viver d'empreses abaixa un 28% les seves tarifes per donar suport a la creació d'empreses

La rebaixa s'ha aplicat respecte de les tarifes del 2011 i se'n poden beneficiar totes les noves empreses que utilitzin el servei de viver empresarial.
EL Viver d'empreses abaixa un 28% les seves tarifes per donar suport a la creació d'empreses Imatge d'uns despatx disponible del Viver
02/04/2012

 L’Ajuntament de Tarragona vol potenciar el Viver d’empreses municipal i, des del mes passat, ha rebaixat el 28 % les seves tarifes per beneficiar les noves empreses que vulguin utilitzar les seves instal•lacions. A més d’estar allotjades al Viver, les empreses disposen de serveis bàsics per estalviar recursos i temps en la gestió d’aspectes logístics i infraestructurals del negoci. També tenen un servei d’assessorament sobre aspectes fiscals, jurídics i comptables i informació sobre subvencions.

El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, ha manifestat que “l’Ajuntament vol donar el màxim suport a totes aquelles persones que decideixin posar en marxa la seva pròpia empresa, per això el Viver d’empreses és un dels recursos que volem impulsar per tal de donar les màximes facilitats possibles als emprenedors”.

El Viver està ubicat a la plaça del General Prim, número 6, i posa a disposició de les empreses allotjades un ventall d’ avantatges que faciliten la consolidació de nous negocis i la seva supervivència més enllà dels tres primers anys de vida de l’empresa, que sempre són els més difícils.

A més, disposa d’un servei per ajudar a les persones emprenedores a elaborar el pla d’empresa, mitjançant tallers pràctics i assessorament personalitzat.

 Més informació sobre els serveis del Viver d'empreses

Segells de reconeixement d’administració oberta